Kennismaken met Neat was nog nooit zo aantrekkelijk!

Neat at first site? Wij denken van wel! Daarom hebben nu een mooie kennismakingsaanbieding. Koop 3 Neat producten en krijg 20% korting op de totale aankoopprijs. Let op, deze actie geldt tot en met 31 maart.

Neat ontwerpt eenvoudige en elegante videoapparaten die virtuele vergaderingen bijna net zo echt maken als face-to-face overleg. Neat apparaten brengen naadloze gebruikerservaringen tijdens werk en in elke vergaderruimte. Door kristalheldere audio en video, plus geavanceerde mogelijkheden,  creër je een verbeterde, boeiende en veiligere hybride werk- en leeromgeving.

avesqo x neat

De producten van Neat

De Neat bar

De Bar is een eenvoudig, elegant en compacte oplossing speciaal ontworpen om hybride te werken. Het is een perfecte manier voor het overbrengen van audio en video met goede kwaliteit naar uw vergader-, huddle- of focusruimtes voor maximaal tien personen. je kunt Neat Bar boven of onder, een of twee monitoren monteren en wordt standaard geleverd met een Neat Pad.

neat bar

De Neat bar pro

De Bar Pro verpakt een stapel technologie in een gebruiksvriendelijke apparaat. De Neat bar pro kan gekoppeld worden met drie grote schermen en zo kan je een vergadering en een presentatie duidelijk te laten zien voor alle deelnemers. Tegelijkertijd biedt de bar pro dezelfde specificaties aan als de normale Neat bar echter is deze geschikt voor grotere ruimtes.

neat bar pro

Het Neat Board

Het board is een alles in 1 oplossing, namelijk 65 inch touchscreen waar een camera en audio in verwerkt is. Zo heeft het Neat board een groothoekcamera, krachtig audiosysteem en een touchscreen waarop je met de speciale pen kan tekenen en schrijven. Hierdoor krijgt het board meer toegevoegde waarde ook als iedereen in de ruimte aanwezig is en je offline vergadert dan kan je het board gebruiken als een White board.

Neat board

Het Neat frame

Het 15,6-inch portretscherm biedt een optimale lay-outbalans, waardoor een direct gesprek in grotere vergaderingen mogelijk is en elke gezichtsuitdrukking of elk gebaar wordt opgepikt met een briljante helderheid. Dankzij de software en de camera van het frame zijn zo geprogrammeerd waardoor de camera jouw bewegingen ook volgt. Dus of je nou stil zit of een beetje loopt te ijsberen met het frame ben jij altijd goed in beeld.

neat frame

AL ONZE PARTNERS