AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN

Avesqo is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audiovisuele middelen. Denk onder andere aan videoconferencing en digital signage middelen. Onze uitdaging is om alle audiovisuele middelen zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Zodat jij sneller, makkelijker en doeltreffender kan communiceren binnen je bedrijf.

Avesqo - uw audio visuele partner
audiovisuele oplossingen - Ontmoeten en vergaderen

AUDIOVISUELE MIDDELEN VOOR DIGITALE VERGADER- EN ONTMOETINGSRUIMTEN

De manier van werken verandert in een steeds sneller tempo. 5 jaar geleden was het nog vrij uniek om thuis te werken, dit is tegenwoordig niet bijzonder meer. Hybride- en remote werkplekken zijn ondertussen bekende termen. Avesqo is de audiovisueel specialist die jouw organisatie verder helpt.

LEES MEER OVER VERGADER- EN ONTMOETINGSRUIMTES
audiovisuele oplossingen - Ontmoeten en vergaderen
Videoconferencing in de cloud
Videoconferencing in de cloud

AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN IN DE CLOUD

Het hebben van de juiste audiovisuele oplossingen is steeds belangrijker. Werken je collega’s thuis en jij op kantoor? Werk dan samen via videoconferencing in de cloud. Microsoft Teams of Pexip Service zijn bijvoorbeeld veel gebruikte programma’s als het gaat om videobellen en meetings voeren. Door gebruik te maken van videoconferencing en audiovisuele oplossingen is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen. Zowel aan de keukentafel als in de boardroom.

LEES MEER OVER OPLOSSINGEN IN DE CLOUD
videoconferencing zelf gehost

VIDEOCONFERENCING ZELF GEHOST

Mogen er vanwege het (IT) beveiligingsbeleid  geen externe cloudoplossingen doorgevoerd worden? Avesqo heeft de mogelijkheid om een interne videoconferencing omgeving op te zetten in jullie organisatie. Wij zijn Pexip Gold Reseller van de Infinity oplossing. Hiermee maken we samen jullie zelf gehoste videoconferencing omgeving.

LEES MEER OVER ZELF VIDEOCONFERENTIE HOSTEN
videoconferencing zelf gehost
Digital signage
Digital signage

AUDIOVISUELE MIDDELEN

Avesqo is specialist in audiovisuele middelen. Vandaag de dag bereikt informatie en communicatie ons in enorme hoeveelheden. Deze hoeveelheid zorgt ervoor dat we allemaal een steeds kortere spanningsboog hebben. Met de veranderende dynamiek in digitale communicatie wordt het steeds belangrijker om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijk je boodschap bij de juiste doelgroep te brengen. Wij zijn onder andere audiovisueel specialist op het gebied van digital signage.

LEES MEER OVER AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN
Ruimtereservering

AUDIOVISUELE APPARATUUR VOOR RUIMTERESERVERING

Audiovisuele apparatuur wordt in 2022 steeds belangrijker. Met alle toename in flexibiliteit van vergaderen en ontmoeten, ontstaat er ook een andere dynamiek in het gebruik van de faciliteiten en ruimtes binnen het bedrijfspand. Als je collega’s op kantoor komen om een face-to-face afspraak te hebben moeten ze wel de zekerheid hebben dat er een geschikte plek is. En dat deze beschikbare plek ook écht vrij is. Wij helpen met het opzetten van de juiste software zoals Telelogos en ZetaDisplay voor reserveringen. En het installeren van alle hardware. Alles om jouw bedrijf te laten werken met de juiste audiovisuele oplossingen.

LEES MEER OVER RUIMTERESERVERINGEN
Ruimtereservering
planning
planning

PLANNING VAN AUDIOVISUELE VERGADERINGEN

Vergaderingen plannen is met de hedendaagse dynamiek een interessante uitdaging binnen je organisatie. Maar wat als je ook nog resources te plannen hebt om bij klanten in te zetten? Hoe mooi zou het zijn als je advies- en verkoopgesprekken per telefoon, video of fysiek in kan plannen? Met de software Skedify is dit mogelijk. Dit zorgt voor meer efficiëntie en voorkomt dubbele afspraken in agenda’s. Skedify plant een afspraak op basis van beschikbaarheid en onderwerp van de afspraak. Niet elk gesprek kan namelijk per telefoon of video. Bijvoorbeeld de overdacht van een huis bij de notaris.

LEES MEER OVER PLANNEN VAN VERGADERINGEN

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Neem vandaag nog contact op of maak gebruik van de gratis quickscan voor vergaderoplossingen.

CONTACT
QUICKSCAN

Deel deze pagina, kies je platform!