AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN

Avesqo is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audiovisuele middelen. Denk onder andere aan videoconferencing en digital signage middelen. Onze uitdaging is om alle audiovisuele middelen zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Zodat jij sneller, makkelijker en doeltreffender kan communiceren binnen je bedrijf.

Avesqo - uw audio visuele partner
audiovisuele oplossingen - Ontmoeten en vergaderen

AUDIOVISUELE APPARATUUR VOOR VERGADER – EN ONTMOETINGSRUIMTEN

De manier van werken verandert in een steeds sneller tempo. Vijf jaar geleden was het nog vrij uniek om thuis te werken, dit is tegenwoordig niet bijzonder meer. Hybride- en remote werken zijn ondertussen bekende termen. Avesqo is de audiovisueel specialist die jouw organisatie verder helpt.

Videoconferencing in de cloud

VIDEOCONFERENCING

Het hebben van de juiste audiovisuele oplossingen is steeds belangrijker. Werken je collega’s thuis en jij op kantoor? Werk dan samen via videoconferencing in de cloud of in een gehoste omgeving. Microsoft Teams of Pexip Service zijn bijvoorbeeld veel gebruikte programma’s als het gaat om videobellen en meetings voeren. Door gebruik te maken van videoconferencing en audiovisuele oplossingen is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen. Zowel aan de keukentafel als in de boardroom.

videoconferencing zelf gehost

DIGITAL SIGNAGE

Avesqo is specialist in audiovisuele middelen. Vandaag de dag bereikt informatie en communicatie ons in enorme hoeveelheden. Deze hoeveelheid zorgt ervoor dat we allemaal een steeds kortere spanningsboog hebben. Met de veranderende dynamiek in digitale communicatie wordt het steeds belangrijker om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijk je boodschap te communiceren. Dit doe je onder andere met beeldschermcommunicatie, oftewel digital signage.

Digital signage
ruimtereservering

RUIMTERESERVERING & PLANNING

Audiovisuele apparatuur wordt in 2023 steeds belangrijker. Met de toename in flexibiliteit van vergaderen en ontmoeten, ontstaat er ook een andere dynamiek in het gebruik van de faciliteiten en ruimtes binnen het bedrijfspand. Als je collega’s op kantoor komen voor een face-to-face afspraak moeten ze wel de zekerheid hebben dat er een geschikte plek is. En dat deze beschikbare plek ook écht vrij is. Wij helpen met het opzetten van de juiste software zoals Telelogos en ZetaDisplay voor reserveringen. Ook installeren wij alle hardware. Alles om jouw bedrijf te laten werken met de juiste audiovisuele oplossingen.

LET’S CONNECT

We begrijpen dat het vinden van de juiste audiovisuele oplossing een uitdaging kan zijn, vooral in de zorgsector waar de behoeften en vereisten vaak uniek zijn. Avesqo helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing die aan uw specifieke eisen voldoet gerust contact met ons op voor meer informatie. Let’s connect!