BETERE
OPLOSSINGEN

Avesqo is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audiovisuele, videoconferencing en digital signage oplossingen. Onze uitdaging is om deze zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, zodat jij sneller, makkelijker en doeltreffender kan communiceren.

Avesqo - uw audio visuele partner
audiovisuele oplossingen - Ontmoeten en vergaderen

VERGADER -EN ONTMOETINGSRUIMTEN

De manier van werken en naar het werk gaan verandert in een steeds sneller tempo. Waar het 5 jaar geleden nog vrij uniek was om thuis te werken, is dit tegenwoordig een combinatie. Plaats onafhankelijk werken en hybride werkplekken zijn geen onbekende termen meer.

LEES MEER
audiovisuele oplossingen - Ontmoeten en vergaderen
Videoconferencing in de cloud
Videoconferencing in de cloud

VIDEOCONFERENCING IN DE CLOUD

Dat je collega’s niet op kantoor aanwezig zijn, wil allang niet meer betekenen dat je niet met ze kan samenwerken. Door middel van videoconferencing oplossingen, is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen. Of dit nu aan de keukentafel of in de boardroom is.

LEES MEER
videoconferencing zelf gehost

VIDEOCONFERENCING ZELF GEHOST

Indien er vanwege IT policies dan toch geen externe cloudoplossingen gevoerd mogen worden, heeft Avesqo ook nog de mogelijkheid om een “eigen” video omgeving op te zetten. Wij zijn Pexip Gold reseller van de zogenaamde Infity oplossing. Hiermee maken we, samen met jou, jullie eigen videoconferencing omgeving.

LEES MEER
videoconferencing zelf gehost
Digital signage
Digital signage

DIGITAL SIGNAGE

Informatie en communicatie bereikt ons in een enorme hoeveelheid. Deze hoeveelheid zorgt er voor dat wij ook een steeds kortere aandacht spanne krijgen voor deze informatie. Met de veranderende dynamiek in (digitale) communicatie wordt het daarom ook steeds belangrijker om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijke je boodschap bij de juiste doelgroep bereikt.

LEES MEER
Ruimtereservering

RUIMTERESERVERING

Met alle toename in flexibiliteit van vergaderen en ontmoeten, ontstaat er ook een andere dynamiek in het gebruik van de faciliteiten en ruimte binnen het bedrijfspand. Als je collega’s op kantoor komen om een face-to-face afspraak hebben, moeten ze wel de zekerheid hebben, dat er een geschikte plek is. En dat deze beschikbare plek ook écht vrij is.

LEES MEER
Ruimtereservering
planning
planning

PLANNING

Vergaderingen plannen is met de hedendaagse dynamiek al een hele interessante uitdaging binnen je bedrijf. Maar wat als je ook nog resources te plannen hebt om bij klanten in te zetten? Hoe mooi zou het zijn als je de agenda van je engineers of consultants direct kan laten boeken door je klanten. Dit scheelt een hoop werk en voorkomt dubbele afspraken in de agenda’s.

LEES MEER

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Neem vandaag nog contact op of maak gebruik van de gratis quickscan voor vergaderoplossingen.

CONTACT
QUICKSCAN

Deel deze pagina, kies je platform!