OVER
AVESQO

Bij Avesqo geloven we dat goede communicatie de basis is voor succesvolle samenwerkingen binnen een bedrijf. Daarom bieden wij als B2B audiovisuele- en unified communications oplossingen aan, waarmee we bedrijven helpen om hun communicatie te optimaliseren. Door onze unieke ervaring binnen dit vakgebied en het werken met strategische merken, bieden wij uitstekende, gebruikersvriendelijke oplossingen.

ONS VERHAAL

In 2015 is Avesqo opgericht met als doel om kennis aan resellers te leveren bij audiovisuele-, videoconferencing- en integratievraagstukken.  Zo zijn we een distributeur van kennis- en supportdiensten geworden. We stelden op deze manier andere partijen in de markt in staat om videoconference en audiovisuele oplossingen te verkopen zonder dat zij zelf de kennis in huis hebben.

De ervaring als white label distributeur heeft ons geleerd dat een goede afstemming tussen een oplossing en de implementatie daarvan cruciaal is voor een succesvol project. We zijn er heel goed in geworden om de communicatie wensen van bedrijven in technische oplossingen te vertalen, deze te implementeren en blijvend te ondersteunen. Avesqo bevindt zich op het snijvlak van IT en AV, waarbij veel specifieke kennis van pas komt. We breiden deze kennis alsmaar uit door continue scholing en training.

Wat ons onderscheidt van anderen in de markt is onze directe aanpak van klantvraagstukken. We hebben in 2020 besloten om de vraagstukken van eindgebruikers direct aan te gaan en op te lossen. Door onze unieke ervaring binnen het vakgebied van AV- en UC-oplossingen worden we inmiddels aanbevolen door talloze fabrikanten. Op deze manier bouwen we op succesvolle wijze ons klantportfolio uit. Zo kunnen we de eindgebruiker zowel audiovisuele- en videoconferencing-apparatuur en diensten leveren.

Wil je meer te weten komen over onze audiovisuele oplossingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

ONZE KERNWAARDEN

Avesco Audiovisueel - jouw betrouwbare partner

Betrouwbaarheid

Avesco Audiovisueel - jouw professionele partner

Professionaliteit

Avesco Audiovisueel - jouw flexibele partner

Flexibiliteit

Avesqo Audiovisueel - Expertise en ervaring

Expertise & Ervaring

Avesco Audiovisueel - jouw klantgerichte partner

Klantgerichtheid

Avesco Audiovisueel - Easy to work with

Easy to work with

ONZE MISSIE

Samen bouwen aan kwaliteit en innovatie met de beste audiovisuele oplossingen in jouw organisatie.

ONZE VISIE

Alle organisaties in staat stellen om digitaal samen te werken.

Wil jij graag bij ons komen werken? Check dan snel alle openstaande vacatures!

KLAAR OM TE BEGINNEN?