Hybride vergaderen

De manier waarop we met onze collega’s vergaderen of ontmoeten is de afgelopen tijd in een enorm tempo veranderd. Hybride vergaderen wordt gezien als de toekomst voor veel bedrijven.

Ontmoeten en vergaderen
ZELF HYBRIDE VERGADEREN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

We hebben afgelopen jaar allemaal snel moeten schakelen met het werken op afstand. Hybride vergaderen is het video vergaderen van de toekomst. Heeft jouw organisatie hier moeite mee gehad of wil je het professioneler aanpakken? Avesqo biedt jouw organisatie gebruiksvriendelijke vergader- en presentatie oplossingen.

Hybride vergaderen is de toekomst

De wijze van samenkomen is veranderd en video vergaderen zal niet meer verdwijnen. Collega’s hoeven niet altijd meer fysiek in een vergaderruimte aanwezig te zijn om deel te kunnen nemen aan een meeting. Hybride vergaderen is de nieuwe manier om samen te komen op afstand. Het is inmiddels onmisbaar in het bedrijfsleven.

Wat is een hybride meeting?

Hybride vergaderen biedt een uitstekende oplossing wanneer je op afstand als groep bij elkaar wilt komen. Een meeting die tegelijkertijd op locatie én online plaatsvindt. Dat heet een hybride meeting en word gezien als het nieuwe vergaderen. Hybride vergaderingen bestaan natuurlijk al veel langer en daarbij is het de gewoonste zaak van de wereld om online en offline met elkaar te verbinden. Het begon ooit met het beschikbaar stellen van een live stream voor online deelnemers, maar inmiddels is online uitgegroeid tot een aparte doelgroep die een eigen aangepaste programmering krijgt

Hybride vergadering

Avesqo biedt jouw organisatie de beste audio- en video apparatuur om een hybride vergadering te leiden. Wij kijken naar de gebruikerssituatie en de daaruit ontstane vraag. Zo hebben we altijd iets passends! Een minimale opstarttijd is bij video vergaderen een van de belangrijkste punten. Zo houd je ook meer tijd over om productief te zijn!

Om tot de beste oplossing voor vergader- of ontmoetingsruimtes te komen, lopen we een aantal zogenaamde “checkpunten” door met elkaar:

  • Is er al een vaste tool om intern te videoconferencen? Zo nee, is dit gewenst?

  • Is het wenselijk om vanaf eigen laptop (device) een vergadering op te zetten of moet hier een vaste oplossing voor in de ruimte aanwezig zijn?

  • Is er al audiovisuele of video conferencing apparatuur aanwezig in de ruimtes en worden deze naar tevredenheid gebruikt?

  • Zijn er lopende overeenkomsten met leveranciers of fabrikanten van deze apparatuur?

  • Welke functionele en technische beheerders zijn er binnen de organisatie betrokken bij dit soort oplossingen?

Als dit concreet is kunnen we de juiste oplossing vormen voor jouw organisatie. Dit kan één ruimte zijn maar ook tientallen vergaderruimtes. Samen creëren we een infrastructuur voor hybride vergaderen en ontmoeten, welke modulair uit te breiden is. Het doel is om productief met vergadertijd om te gaan zodat je snel tot de juiste oplossingen komt met je team!

Onze partners

Bij hoogwaardige kwaliteit van onze diensten horen gelijksoortige producten. Avesqo heeft met geselecteerde fabrikanten en leveranciers een partnership, zodat jij verzekerd bent van goede producten en ondersteuning hierop (zowel korte als lange termijn!)

Voor dit soort oplossingen werken we vaak samen met onderstaande fabrikanten:

Contact

Heb je zelf goede ervaring met andere merken of gebruik je die al? Geen probleem! Het belangrijkste is dat de gekozen oplossing bij jullie organisatie past. Avesqo gaat graag het project met je aan!

ZELF HYBRIDE VERGADEREN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bekijk ook onze andere oplossingen

COMMUNICEREN & PRESENTEREN

Jouw (commerciële) boodschap verdient de beste weergave.

BEHEREN & ONDERSTEUNEN

Geen zorgen om de gebruikte hard -en software. Die houden wij “up & running” voor je.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Neem vandaag nog contact op of maak gebruik van de gratis quickscan voor vergaderoplossingen.

CONTACT
QUICKSCAN

Deel deze pagina, kies je platform!