DIGITAL
SIGNAGE

Informatie en communicatie bereikt ons in een enorme hoeveelheid. Deze hoeveelheid zorgt er voordat wij ook een steeds kortere aandacht spanne krijgen voor deze informatie. Met de veranderende dynamiek in (digitale) communicatie wordt het daarom ook steeds belangrijker om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijke je boodschap bij de juiste doelgroep bereikt.

Digital Signage Narrowcasting

Digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, is ondertussen een volwassen oplossing om dit te doen

Waar de techniek steeds slimmer wordt en er steeds minder componenten nodig zijn om bliksemsnel gericht te communiceren, blijft het wel essentieel om het voor de (functioneel) beheerders zo eenvoudig mogelijk te maken.

Het moet niet uitmaken of je naar 1 of 100 schermen iets publiceert. En de planning moet net zo simpel zijn als het plannen van een vergadering in de bekende agenda’s.

Net zo belangrijk als de apparatuur en installatie is daarom ook de service. Aan de ene kant een service die defecte apparatuur zo snel als mogelijk repareert en aan de andere kant een functionele helpdesk (eerste-, tweede- of derdelijns, dit bepaal jij!) die de gebruikers helpt om bij vragen of problemen met de content weer op weg te helpen.

Een goede digital signage oplossing bestaat uit:

  • Digital signage software / CMS

  • Digital signage displays

  • Digital signage content en templates

  • Training en service

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!
digital signage software
digital signage software

Digital Signage software

Er is een enorm aanbod van digital signage software aanwezig op de markt en daarvan is het merendeel ook goed in staat om content te publiceren. Maar er zullen maar enkele oplossingen ook echt goed bij je communicatie doelstelling passen.

Is het zaak om reeds gemaakte content of publicaties zo snel mogelijk naar zoveel mogelijk locaties te sturen? Zoek je een oplossing die juist heel goed is in datakoppelingen met bestaande software in je bedrijf? Zoek je een cloudbasedoplossing, of moet het juist binnen je netwerk draaien?

Allemaal vragen die we samen met jou gaan beantwoorden, want de keuze voor de software is de belangrijkste. Je wilt deze oplossing uiteraard zo lang mogelijk blijven gebruiken. Ook is het aanleren van een nieuw softwarepakket ook tijdrovend. Wij hebben twee type oplossingen in ons assortiment: Eén voor de laagdrempelige en eenvoudig te schalen software en één meer voor de interne communicatie, met alle koppelingen van bestaande systemen die nodig zijn.

Digital Signage merken die wij graag gebruiken:

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Digital Signage Displays

Digital Signage displays

De locaties waar je met digital signage kunt communiceren is enorm. Van kantoor- tot winkelomgeving tot buitenreclame op zuilen of masten. Eén ding hebben ze allemaal gemeen; ze staan het grootste deel van de dag aan, vaak van 16 tot 24 uur per dag.

Daarnaast staat steeds meer content het toe om op geïntegreerde players van displays te kunnen draaien. Handig, want dan hoef je er geen extra player/pc bij te gebruiken. Dat scheelt in de investering, maar ook in de “fail rate” (want je hebt minder componenten in de oplossing). Tot slot is het ook belangrijk om naar de lichtomstandigheden te kijken en daar het type scherm met juiste helderheid voor te kiezen. Niets zo vervelend als door zonlicht je content niet zichtbaar is!

Digital Signage Displays
MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Digital signage templates
Digital signage templates

Digital Signage content en templates

Om digital signage content eenvoudiger up to date te houden, werk je met vaste templates.

Denk aan een prijslijst of rooster informatie, dan wil je niet elke keer de plaatsing of tabel gaan opmaken. Gelukkig beschikt de digital signage software over vaste templates, waarmee je snel aan de slag kan gaan. Je kunt deze standaard gebruiken of in enige vorm naar je huisstijl aanpassen. Wil je toch een “maatwerk” template? We brengen je in contact met een van onze partners en zij zorgen voor een volledig eigen “look and feel” van je templates.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Digital Signage service

Digital Signage training en service

Na opleveren van ons gezamenlijk project, bij wisseling van personeel of als het systeem niet vaak genoeg gebruikt wordt, is er een kans dat de kennis van de oplossing naar een hoger niveau getild mag worden.

Naast standaard gebruikerstrainingen voor de gekozen oplossing, is er ook een usage & adoption programma beschikbaar, waar we op afgesproken momenten kennissessies houden. Ook is het mogelijk om Quick Reference Cards te maken voor gebruikers met beperkte rechten voor content plaatsing.

Digital Signage service
MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bekijk alle vormen van onze dienstverlening

VERGADER -EN ONTMOETINGSRUIMTES

Oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw manier van tijd en plaats onafhankelijk werken.

VIDEOCONFERENCING IN DE CLOUD

Dat je collega’s niet op kantoor aanwezig zijn. Wil allang niet meer betekenen dat je niet met ze kan samenwerken. Door middel van videoconferencing oplossingen, is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen.

VIDEOCONFERENCING ZELF GEHOST

Indien er vanwege IT policies dan toch geen externe cloudoplossingen gevoerd mogen worden. Heeft Avesqo ook nog de mogelijkheid om een “eigen” video omgeving op te zetten.

DIGITAL SIGNAGE

Met de veranderende dynamiek in (digitale) communicatie wordt het daarom ook steeds belangrijker om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijke je boodschap bij de juiste doelgroep bereikt.

RUIMTERESERVERING

Met alle toename in flexibiliteit van vergaderen en ontmoeten. Ontstaat er ook een andere dynamiek in het gebruik van de faciliteiten en ruimte binnen het bedrijfspand.

PLANNING

Door een online planningstool te gebruiken, kan je personeel voor andere zaken ingezet worden. Deze kun je koppelen aan je videoconferencing oplossing, zodat deze ook gelijk in gebruik wordt genomen als het (advies)gesprek.

Neem vandaag nog contact op of maak gebruik van de gratis quickscan voor vergaderoplossingen.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

CONTACT
QUICKSCAN

Deel deze pagina, kies je platform!