VIDEOCONFERENCING
ZELF GEHOST

Indien er vanwege IT policies dan toch geen externe cloud oplossingen gevoerd mogen worden, heeft Avesqo ook nog de mogelijkheid om een “eigen” video omgeving op te zetten.

Videoconferencing

Wij zijn Pexip Goldreseller van de zogenaamde Infity oplossing. Hiermee maken we, samen met jou, jullie eigen videoconferencing omgeving

Met de hoge standaardeisen op gebied van veiligheid van Pexip, gecombineerd met die van jullie eigen IT infrastructuur.

En bijkomend voordeel; Pexip is interoperable. Interoperable? Dat betekent eigenlijk gewoon dat je allerlei andere videoconferencing oplossingen kunt bereiken, met hetzelfde gemak als je met je eigen mobiele telefoon andere mobiele telefoons kan bellen.

Merken videoconferencing partners waar wij graag mee samenwerken:

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bekijk alle vormen van onze dienstverlening

VERGADER -EN ONTMOETINGSRUIMTES

Oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw manier van tijd en plaats onafhankelijk werken.

VIDEOCONFERENCING IN DE CLOUD

Dat je collega’s niet op kantoor aanwezig zijn. Wil allang niet meer betekenen dat je niet met ze kan samenwerken. Door middel van videoconferencing oplossingen, is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen.

VIDEOCONFERENCING ZELF GEHOST

Indien er vanwege IT policies dan toch geen externe cloudoplossingen gevoerd mogen worden. Heeft Avesqo ook nog de mogelijkheid om een “eigen” video omgeving op te zetten.

DIGITAL SIGNAGE

Met de veranderende dynamiek in (digitale) communicatie wordt het daarom ook steeds belangrijker om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijke je boodschap bij de juiste doelgroep bereikt.

RUIMTERESERVERING

Met alle toename in flexibiliteit van vergaderen en ontmoeten. Ontstaat er ook een andere dynamiek in het gebruik van de faciliteiten en ruimte binnen het bedrijfspand.

PLANNING

Door een online planningstool te gebruiken, kan je personeel voor andere zaken ingezet worden. Deze kun je koppelen aan je videoconferencing oplossing, zodat deze ook gelijk in gebruik wordt genomen als het (advies)gesprek.

Neem vandaag nog contact op of maak gebruik van de gratis quickscan voor vergaderoplossingen.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

CONTACT
QUICKSCAN

Deel deze pagina, kies je platform!