Project Description

WAAROM PEXIP?

Pexip is een Noors softwaretechnologiebedrijf dat een zeer veilig end-to-end videosamenwerkingsplatform levert dat perfect is afgestemd op de behoeften van zowel eindgebruikers als IT-professionals in bedrijven en organisaties.

Pexip biedt een video-first meeting-platform waarmee iedereen kan deelnemen, ongeacht de technologie, en dat kan worden gebruikt als Software-as-a-Service of als een speciale implementatie in een eigen, hybride of cloud-computeromgeving.

Pexip - Avesqo partner

Evolutie in verbinden

Technologie en gewoonten op de werkplek hebben een lange weg afgelegd in de loop der jaren maar de uitdaging om verschillende soorten apparaten en platforms met elkaar te verbinden blijft.

Pexip lost dit op door de beste interoperabiliteit in zijn klasse te bieden, waaronder Microsoft Teams, Skype for Business en Google Hangouts Gateway-interoperabiliteit, registratie van videosysteemapparatuur en een vergader- en belservice van wereldklasse.

Avesqo is al bijna sinds de oprichting van Pexip in 2011 een zeer gewaardeerde Business Partner, de medewerkers zijn experts in hun vak, wat het een plezier maakt om mee te werken, professioneel zeggen waar het opstaat en weten zodoende het volle vertrouwen te winnen en te behouden van ons beide klanten.” 

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!