WAAROM PEXIP?

Pexip is een Noors softwaretechnologiebedrijf dat een zeer veilig end-to-end videosamenwerkingsplatform levert dat perfect is afgestemd op de behoeften van zowel eindgebruikers als IT-professionals in bedrijven en organisaties.

Pexip biedt een video-first meeting-platform waarmee iedereen kan deelnemen, ongeacht de technologie, en dat kan worden gebruikt als Software-as-a-Service of als een speciale implementatie in een eigen, hybride of cloud-computeromgeving. Pexip vereenvoudigt daarnaast complexe videocommunicatie en stelt medewerkers in staat om elkaar ‘persoonlijk’ te ontmoeten, ongeacht locatie of technologie.

Pexip - Avesqo partner

Voordelen Pexip bij Avesqo

Pexip is een platform voor telefoongesprekken en videovergaderingen waarmee organisaties hun dynamische samenwerking kunnen vereenvoudigen. Pexip biedt daarnaast de mogelijkheid om direct vergaderingen te plannen en hosten vanaf elk apparaat.

Binnen moderne hybride werkplekken wordt gebruikgemaakt van veel verschillende platforms voor videovergaderingen en digitale samenwerking van leveranciers zoals Microsoft en Google. Pexip dicht de kloof tussen al deze oplossingen.

Pexip is ontwikkeld met het oog op onbeperkte schaalbaarheid. Je kunt naar behoefte nieuwe functionaliteit toevoegen, zonder de noodzaak van uiteenlopende implementaties of complex licentiebeheer.

Evolutie in verbinden

Technologie en gewoonten op de werkplek hebben een lange weg afgelegd in de loop der jaren maar de uitdaging om verschillende soorten apparaten en platforms met elkaar te verbinden blijft. Pexip lost dit op door de beste interoperabiliteit in zijn klasse te bieden, waaronder Microsoft Teams, Skype for Business en Google Hangouts Gateway-interoperabiliteit, registratie van videosysteemapparatuur en een vergader- en belservice van wereldklasse.

Avesqo is al bijna sinds de oprichting van Pexip in 2011 een zeer gewaardeerde Business Partner, de medewerkers zijn experts in hun vak, wat het een plezier maakt om mee te werken, professioneel zeggen waar het opstaat en weten zodoende het volle vertrouwen te winnen en te behouden van ons beide klanten.” 

Ook aan de slag met Pexip via Avesqo?

Ontvangt u graag meer informatie over de implementatie van Pexip in uw bedrijf of wilt u graag weten waar Avesqo u nog meer mee kan helpen? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Deel deze pagina, kies je platform!