WAAROM Humly?

Humly is een bedrijf dat alles in huis heeft van Software tot hardware hierdoor heb je maar met 1 contactpersoon te maken als er een probleem is. Hierdoor is het makkelijk om contact te houden en worden al je opmerkingen ook serieus genomen. Humly is hierdoor vanaf het begin tot het eind betrokken bij jouw ervaring om de workflow te verbeteren.

Humly room

De oplossingen

Room display

De room display van Humly is een prijswinnend product en dit is dan ook niet zonder reden. Het product is namelijk ontwikkeld om de laatste technologie makkelijk te snappen maakt. Zo heeft het backlighting waardoor je van een afstand ziet of de kamer vrij is of in een meeting is, waardoor het zoeken naar een ruimte sneller en makkelijker gaat.

Humly heeft een open API dat het makkelijk maakt om te integreren met andere oplossing. Hiernaast zijn ze ook actief bezig met integraties te maken met de marktleiders van het slimme kantoor en samenwerk technologieën, waardoor de room display volledig in jouw workflow past.

humly room display working

Humly Desk BookingHumly app

Met desk booking kan je zoals de naam al vermeld een bureau reserveren. Via de app maar het grootste voordeel om desk booking via Humly te nemen is dat je het met Microsoft-teams kan laten integreren, waardoor je direct vanuit Microsoft-teams jouw bureau kan reserveren.

Humly wayfinding

De makkelijkste manier om te laten zien waar de ruimtes zijn. Echter is het niet alleen handig om de weg te leiden je kan namelijk ook:

  • Vergadering en organisator
  • Naam van de vergaderruimte
  • Plattegrond en richting
  • Logo met een persoonlijke boodschappen
  • Beschikbare bureaus
  • QR-code

Humly cloud

Opgezet door Humly speciaal voor hun producten zodat ze altijd optimaal werken, zo hebben ze ervoor gezorgd dat je altijd de goede bandwijdte en kracht, dit passen ze altijd op maat aan. Waardoor het niet uitmaakt of 1 product hebt of 2000 door de cloud werkt altijd alles perfect. Mocht je als bedrijf een eigen cloud hebben of dit al via een ander bedrijf hebben geregeld? Dan is dat geen probleem wij kijken samen met jou naar een passende oplossing.

Humly cloud

Humly dataprivacy

Alle producten zijn volledig veilig in het gebruik zowel de hardware als de software volgens de GDPR en de AVG wet.

Klik voor humly’s Data Security Standard policy

Avesqo & Humly

Avesqo ontvangt vanuit de eindgebruikersmarkt veel vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustratie verminderen als het gaat om het boeken van vergaderruimtes, (flex)werkplekken en andere zaken zoals parkeerplaatsen. Door covid is de kantoorcultuur bij veel bedrijven snel veranderd, waardoor deze vraag nog verder is toegenomen. Stijlvol en tijdbesparend vergaderruimtes en werkplekken reserveren begint bij Avesqo met de oplossingen van Humly.

Deel deze pagina, kies je platform!