WAAROM BARCO?

Heldere resultaten mogelijk maken

Stel je een manier voor om het ongrijpbare te zien, voelen en delen. Dat is wat er gebeurt als big data kennis wordt. Wanneer afbeeldingen inzicht worden. En wanneer ervaringen tot leven komen.

Dat is waar Barco voor staat.

In een wereld waar data en rich content exponentieel groeien, biedt Barco indrukwekkende visualisaties en innovatieve collaboration oplossingen om jou te helpen om zinvolle verbindingen te leggen.

Barco helpt je je doelen te bereiken, of het nu gaat om het beschermen van de gezondheid en veiligheid van miljoenen, het creëren van magische momenten of het ondersteunen van mensen om slimmer samen te werken. Barco helpt je om het meeste uit wat je elke dag doet te halen. Samen creëren we betere resultaten, over de hele wereld.

Gaan voor duurzame impact

Onze duurzaamheidsstrategie is een integraal onderdeel van onze bedrijfsstrategie, ‘Enabling bright outcomes’. Omdat we geloven dat de groei van ons bedrijf hand in hand gaat met het helpen van onze mensen en de communities om ons heen, terwijl we de planeet beschermen. Daarom is de duurzaamheidsstrategie van Barco ook gericht op drie pijlers: Planet, People, and Communities.

Barco gebruikt de Sustainable Development Goals (SDGs) die zijn gedefinieerd in de VN agenda, als leidraad om onze aanpak vorm te geven en onze bijdrage op te schalen naar de gebieden die het belangrijkst zijn voor de samenlevingen waar we de grootste impact kunnen bereiken. De voortgang die Barco boekt, wordt beschreven in ons jaarlijkse sustainability report.

Avesqo en Barco

Avesqo en Barco hebben een interessante historie. Zijn zijn wij elkaar leren kennen tijdens installaties voor partners, waarbij deze samenwerking goed beviel. Toen wij publiekelijk hebben gemaakt dat wij ook eindgebruikers direct gingen benaderen, hebben wij vrij snel de gelegenheid gekregen om ons te certificeren voor het Clickshare CX portfolio. Hiervoor vraagt Barco een bepaald kennisniveau van zijn dealer, waar wij goed aan voldoen.

Ondertussen is ons partnership uitgegroeid tot Barco SIlver partner niveau, een waar we trots op zijn. We hebben de collega’s van Barco graag over de vloer, waar zij ook regelmatig webinars en presentaties via video in onze showroom geven.

Ondersteuning op producten en vragen voor configuratie zijn uitstekend en ook de strategische visie op producten en productondersteuning zorgt ervoor, dat wij een langdurige oplossing op gebied van draadloos presenteren bij jou als eindgebruiker kunnen installeren.

Deel deze pagina, kies je platform!