WAAROM ZETADISPLAY?

Door relevante communicatie de consument naar een gewenst gedrag begeleiden op het moment van besluitvorming, dat is waar ZetaDisplay aan bijdraagt.

Wij ondersteunen onze klant door op het juiste moment, met de juiste boodschap, de juiste stakeholder te bereiken in een fysieke omgeving. De consumenteninterface wordt bestuurd via cloud-gebaseerde software. Internationaal wordt onze industrie erkend als Digital Signage.

ZetaDisplay - Avesqo partner

Avesqo  & ZetaDisplay

Via gezamenlijke partners en installaties hebben wij het toenmalige Gauddi leren kennen. Gauddi werkte destijds met een direct en indirect model en we hebben op succesvolle wijze mogen helpen met hardware installaties.

Oplossingen van ZetaDisplay kenmerken zich door enorm flexibele schaalbaarheid en gemak in beheren van zowel de oplossing als de content en campagnes. Later zijn wij voor Gauddi ook enkele relaties tweedelijns helpdesk voor Gauddi gaan doen. Het contact tussen ons is altijd transparent, open en snel.

Ook na de overname van Gauddi door ZetaDisplay zijn we nauw contact blijven houden. Zeker in de projecten met eindgebruikers kunnen we de digital signage oplossingen van ZetaDisplay inzetten bij de juiste vraagstelling van de klant.

Deel deze pagina, kies je platform!