WAAROM CRESTRON?

Bij Crestron bouwen ze de technologie die technologie integreert. Met de automatiserings- en besturingsoplossingen voor huizen en gebouwen bedien je complete omgevingen met één druk op de knop. Hierbij worden systemen zoals audiovisueel, verlichting, zonwering, beveiliging, GBS en airconditioning geïntegreerd om meer comfort, gemak en veiligheid te bieden.

Alle producten van Crestron zijn ontworpen en gebouwd om samen te werken als een compleet systeem, zodat jij alles vanaf één platform kunt bewaken, beheren en besturen.

Crestron - Avesqo partner

Avesqo & Crestron

Crestron heeft een uitgebreid en kwalitatief assortiment. Dit maakt Crestron een ideale partner voor de ‘The Missing Link’ producten. Maar onderschat hiermee de potentie niet van een volledige Crestron installatie. Hierdoor kan Crestron voor ieder type ruimte of bedrijfspand een passende oplossing bieden.

Vooral het videoconferencing en signaaldistributie portfolio is een betrouwbare keuze. Het contact en ondersteuning van Crestron in projecten is van hoog niveau, waardoor het oplossen van klantproblemen voorop gesteld wordt. Dit betekent dat je een fabrikant en partner hebt die jouw oplossing naar tevredenheid opleveren en kunnen ondersteunen, zelfs als deze oplossing maatwerk is.

Wie is Crestron

De producten van Crestron worden door meer dan 90 volledig bemande kantoren die “24 x 7 x 365” ondersteuning biedt op het gebied van verkoop, techniek en training over de hele wereld. Naast het internationale hoofdkantoor in Rockleigh, New Jersey, heeft Crestron verkoop- en ondersteuningskantoren in de Verenigde Staten, Canada, Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns Amerika en Australië.

Crestron Electronics heeft de weg gebaand voor technologische innovatie sinds 1971. Crestron creëert automatiseringsoplossingen die de manier waarop mensen hun leven leiden transformeren, hun dagelijkse taken makkelijker maken en de efficiëntie en productiviteit verbeteren. Crestron streeft ernaar om voorop te lopen op het gebied van geavanceerde technologie en voortdurend snellere en betere oplossingen aan te bieden die inspelen op de behoeften van klanten over heel de wereld.

Met Crestron koop je niet alleen eersteklas elektronica, maar investeer je in schaalbare en op maat gemaakte oplossingen en krijg je 24/7 wereldwijde service en ondersteuning en sponsor je producten die zijn ontworpen en gemaakt in Amerika.

Deel deze pagina, kies je platform!