Project Description

WAAROM CRESTRON?

Bij Crestron bouwen ze de technologie die technologie integreert. Met de automatiserings- en besturingsoplossingen voor huizen en gebouwen bedien je complete omgevingen met één druk op de knop. Hierbij worden systemen zoals audiovisueel, verlichting, zonwering, beveiliging, GBS en airconditioning geïntegreerd om meer comfort, gemak en veiligheid te bieden.

Alle producten van Crestron zijn ontworpen en gebouwd om samen te werken als een compleet systeem, zodat jij alles vanaf één platform kunt bewaken, beheren en besturen.

Crestron - Avesqo partner

Technische innovator sinds 1971

De producten van Crestron worden door meer dan 90 volledig bemande kantoren die “24 x 7 x 365” ondersteuning biedt op het gebied van verkoop, techniek en training over de hele wereld. Naast het internationale hoofdkantoor in Rockleigh, New Jersey, heeft Crestron verkoop- en ondersteuningskantoren in de Verenigde Staten, Canada, Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns Amerika en Australië. Ontdek meer over Crestron op www.crestron.com.

Crestron Electronics heeft de weg gebaand voor technologische innovatie sinds 1971. Crestron creëert automatiseringsoplossingen die de manier waarop mensen hun leven leiden transformeren, hun dagelijkse taken makkelijker maken en de efficiëntie en productiviteit verbeteren. Crestron streeft ernaar om voorop te lopen op het gebied van geavanceerde technologie en voortdurend snellere en betere oplossingen aan te bieden die inspelen op de behoeften van klanten over heel de wereld.

Met Crestron koop je niet alleen eersteklas elektronica, maar investeer je in schaalbare en op maat gemaakte oplossingen en krijg je 24/7 wereldwijde service en ondersteuning en sponsor je producten die zijn ontworpen en gemaakt in Amerika.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Avesqo & Crestron

Het assortiment van Crestron is zo groot en kwalitatief hoogwaardig, dat het voor ons een hele fijne partner is voor “The Missing Link” producten. Maar onderschat hiermee de potentie niet van een volledige Crestron installatie.

Omdat zij de logistiek, distributie en eenvoud van een oplossing centraal stellen, bieden zij voor ieder type ruimte of bedrijfspand een passende oplossing voor. Vooral het videoconferencing en signaaldistributie portfolio is voor ons een vertrouwde keuze, bovendien is het contact en ondersteuning in projecten van hoog niveau waar je het oplossen van klantproblemen voorop kan stellen. Dit betekent voor jou, dat je een fabrikant en partner hebt die jouw oplossing naar tevredenheid opleveren en kunnen ondersteunen, zelfs als deze oplossing maatwerk is.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!