Waarom Neat?

Neat brengt de toekomst van video vandaag en overbrugt de kloof tussen deelnemers in de ruimte en deelnemers op afstand als nooit tevoren.

Door elke persoon in de ruimte afzonderlijk automatisch in beeld te brengen en ze even dichtbij te presenteren op schermen van deelnemers op afstand. Deze mogelijkheid geeft het meest authentieke gevoel tot nu toe  om fysiek allemaal samen in dezelfde kamer te zijn.

Neat hardware

Neat Experience

“Technology can never replace meeting someone in real life”

Dat komt, omdat wanneer we buiten het scherm zijn en elkaar persoonlijk ontmoeten, we een scherpere aandachtsruimte delen. We communiceren synchroon door een samenspel van spraak, gebaren, beweging, observatie en timing, waarbij we onze zintuigen gebruiken om voortdurend de focus te verleggen en afleidingen weg te filteren.

Hoewel deze maniertjes een uitdaging zijn om te repliceren, komt Neat steeds dichter bij het verkleinen van de digitale kloof tussen het fysieke en het virtuele, waardoor mensen op een natuurlijkere manier dan ooit tevoren met video omgaan.

Avesqo & Neat

Hoge kwaliteit en innovatie leveren voor een goede prijs. Dit motto geldt voor zowel Neat als Avesqo, waar het bijna een logisch gevolg lijkt dat wij dit partnership hebben afgesloten. Neat levert sinds eind 2021 naast Zoom ook Microsoft Teams hardware oplossingen, wat voor ons de gelegenheid was om in te stappen. Klinkt ingewikkeld? Juist niet, deze oplossingen hebben juist de gebruiker centraal staan. Of je nu één of honderd (of meer!) vergaderruimtes hebt voor videoconferencing, de gebruikersvriendelijkheid blijft met Neat overal hetzelfde. Daar word jij blij van en wij ook!

neat

Deel deze pagina, kies je platform!