Een revolutie in vergaderervaringen!

Tegenwoordig omvat 98% van de vergaderingen minstens één deelnemer op afstand. Toch is minder dan 15% van de 87 miljoen vergaderruimtes uitgerust met videoconferentietechnologie. Terwijl bedrijven eraan werken om werknemers weer naar kantoor te lokken, moeten vergaderervaringen beter zijn dan wat mensen thuis ervaren. Dit betekent dat werknemers hogere verwachtingen hebben van naadloze en gebruiksvriendelijke technologie, uitgerust met hoogwaardige audio en video.

Partnerschap Samsung, Cisco en Microsoft

Cisco, Microsoft en Samsung maken het mogelijk!

Om aan de vraag naar probleemloze samenwerkingservaringen te voldoen, hebben IT-teams gestandaardiseerde oplossingen nodig die snel op schaal kunnen worden ingezet en beheerd. Om hiervoor te kunnen zorgen hebben Cisco, Microsoft en Samsung de handen ineen geslagen.

De combinatie van Cisco’s RoomOS-aangedreven samenwerkingsapparatuur, Samsung’s Smart Signage-displays en de Front Row-indeling die beschikbaar is op alle Microsoft Teams Rooms-gecertificeerde samenwerkingsapparaten, zorgt voor een naadloze samenwerking die de afstand tussen deelnemers aan de vergadering vrijwel elimineert.

Samsung scherm met Microsoft Front Row

De samenwerking tussen Cisco, Samsung en Microsoft levert een nieuwe standaard op voor volledig schaalbare, beheerbare en veilige oplossingen voor toonaangevende vergaderruimtes.

Voordelen van het partnerschap zijn onder meer:

 • Meeslepende beelden: Samsung 5K(5120 x 2160) en 4K UHD-schermen bieden levensechte, meeslepende hybride vergaderervaringen met levendige kleuren, in een ultraslank ontwerp.
 • Geavanceerde, AI-aangedreven samenwerking: Klanten profiteren van geavanceerde camera-, audio- en spraakintelligentiemogelijkheden op Cisco-apparaten en in Microsoft Teams Rooms.
 • Vereenvoudigd beheer en implementatie: IT-beheerders krijgen een volledig beheerde oplossing in het Microsoft Teams Admin Center, naast ongeëvenaarde inzichten in de vergaderruimte met Cisco Control Hub.
 • Grotere schaalbaarheid: de nauwe integratie van speciaal gebouwde apparaten, verbeterde software-ervaringen en uitgebreide beheertools maken het voor IT en faciliteiten mogelijk om hybride werk op schaal te leveren.
 • Naadloze interoperabiliteit: gebruikers kunnen op hetzelfde apparaat deelnemen aan volledig functionele Microsoft Teams- of Webex-vergaderingen, zonder dat ze het systeem opnieuw hoeven op te starten of opnieuw te configureren.

Cisco Table Microphone

Geïnteresseerd in een naadloze en gebruiksvriendelijke videoconferentietechnologie?

Jaarlijks bedenken en implementeren wij voor onze klanten honderden op maat gemaakte oplossingen. We denken ook graag met jou mee om jouw wensen werkelijkheid te laten worden.

Bel gerust eens naar +31 (0)88 – 1650200 of stuur een mail naar info@avesqo.com.

Vragen, advies of een offerte op maat?

Bedrijven ondersteunen wij met slimmer vergaderen. Dit doen we voor bedrijven zoals Vodafone/Ziggo, FrieslandCampina en diverse andere type bedrijven. Voor elk bedrijf bedenken, maken en installeren wij een op maat gemaakte oplossing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, kosten of heb je gewoon een vraag of wil je advies? Vul het formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

  E-mail*

  Telefoon

  privacyverklaring*

  AL ONZE PARTNERS