1 maand gratis hybride vergaderruimtes!

Opzoek naar een oplossing voor een hybride werkplek maar vind je het een grote investering? Wij kunnen dankzij onze goede band met Barco, jou een hybride vergaderruimte nu 30 dagen gratis laten proberen.

Barco gesprek

1 maand gratis een Barco Clickshare!

Barco is een Belgische onderneming wat zich specialiseert in verschillende technologische oplossingen. Van beamers tot medische apparatuur in operatie kamers, en natuurlijk de Barco Clickshare wat wellicht wel een van de makkelijkste manieren is om een vergaderruimte hybride te maken.

En voor deze laatste hebben wij een speciale aanbieding, je kan nu namelijk de Barco clickshare 1 maand gratis proberen! Zonder ergens aan vast te zitten. Zo krijg je de kans om te kijken of deze oplossing voor een hybride werkplek past bij jouw organisatie.

De hardware van Barco

Barco heeft 2 oplossingen waarbij er een is waar je alleen je scherm kunt delen voor de mensen die in de ruimte aanwezig zijn. En bij de andere wordt de hardware voor video vergaderen automatisch aangezet en vergader je in een keer hybride.

Barco Clickshare C-serie

De C-serie is de serie die geschikt is voor draadloze presentatie. Dit betekent echter niet dat je geen hybride vergaderingen met deze oplossing kunt hebben. Je kan namelijk je schermdelen via de clickshare terwijl je in een Teams of Google meet vergadering zit. Alleen je kan de C-serie niet aansluiten op video hardware zoals een Logitech rallybar. Hierdoor krijgt diegene die niet aanwezig is alleen jouw gedeelde scherm te zien zoals de presentatie.Barco Clickshare button

Barco Clickshare CX-serie

De CX-serie is de serie die geschikt is voor draadloos vergaderen. Dit betekent dat je de CX-serie kunt aansluiten op randapparatuur zoals camera’s, geluidsboxen en microfoons. Zo kan je na het inpluggen van de button binnen 10 seconden hybride vergaderen met jou gekozen platform. Hierdoor krijgt diegene die niet aanwezig is het te zien zoals je het normaal ook krijgt, namelijk de gedeelde inhoud en de mensen in de vergaderruimte.

de software van Barco Clickshare

Barco heeft voor de Clickshare gebruiker 3 verschillende soorten software beschikbaar, om het werken zo gemakkelijk mogelijk te maken en het overzicht te bewaren.

XMS Cloud

In deze Cloud omgeving heb je als eindgebruiker 2 keuzes namelijk een gratis variant en een betaalde variant. Bij de gratis variant heb je de keuze uit een base unit en een software die je installeert op je eigen server of Cloud, gaat jouw voorkeur naar de base unit hoef je alleen de

Xms cloud

hardware te betalen. Echter krijg je hierdoor geen extra functionaliteit. Bij de betaalde variant krijg je deze functionaliteit erbij:

 • Ondersteuning voor de nieuwste ClickShare- en we Present-modellen
 • Verbeterde beveiliging met ondersteuning voor apparaat certificaten
 • Beveiligde Cloud-toegang vanaf elke locatie
 • Multi-siteoverzicht met een Location Tree
 • Dashboard & meldingen
 • Apparaat sjablonen
 • Inzichten & rapportering
 • Gebruikersrolbeheer

Clickshare buttonmanager

Bij deze software heb je de mogelijkheid om vanaf afstand de buttons te koppelen met verschillende base units. Dit is handig voor bijvoorbeeld:

 • Hotels of conferentiecentra die vergaderzalen verhuren en de ClickShare Buttons bij de receptie willen beveiligen.
 • Vergaderzalen waar de apparatuur is geïnstalleerd in een beveiligde ruimte (zoals een gesloten rek)

Zo kan je tot 4 buttons aan een base unit koppelen vanaf afstand.

Clickshare Configurator

De software voor de Clickshare configurator is ontwikkeld door Barco omdat ze door blijven door ontwikkelen in de software voor de Clickshare serie C en CX. En om deze voor iedereen gratis beschikbaar te stellen om te downloaden is deze software ontwikkeld.

Meer weten neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!

  E-mail*

  Telefoon

  Adres

  Postcode

  privacyverklaring*

  AL ONZE PARTNERS