Slimmer hybride vergaderen met Logitech

Ervaart jouw bedrijf problemen tijdens het hybride vergaderen? Wij bieden hoogwaardige audiovisuele oplossingen voor vergaderruimtes met behulp van de laatste technologieën van Logitech. Vergader efficiënt en probleemloos, zowel op locatie als op afstand.

Alles over Logitech

Haarscherp beeld

Door heldere en vloeiende video’s krijg je het gevoel alsof je persoonlijk aanwezig bent, zelfs als je op afstand vergadert. Dankzij de optische prestaties van de Logitech appratuur zie je elke deelnemer haarscherp.

Uitstekend geluid

Dankzij geavanceerde audioapparatuur en technieken geniet je van helder geluid, waardoor elke spreker duidelijk te verstaan is. Nooit meer: ”kun je me horen?”

Perfecte integratie

Belangrijk is dat deelnemers in een virtuele vergaderruimte vanaf elke plek kunnen deelnemen. Op kantoor, thuis of onderweg. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende apparaten en platforms.

De oplossingen

Video

Het hart van de oplossing. De keuze hiervan wordt bepaald door de manier waarop de videoconferencing software binnen de organisatie gestart wordt. Ook kijken we naar de grootte van de ruimte waarin de oplossing draait.

Logitech levert diverse camera’s van de beste kwaliteit zodat je altijd de beste camera vindt, die geschikt is voor de grootte van jouw vergaderzaal. Met de RightSight technologie brengt de camera automatisch alle aanwezigen scherp en duidelijk in beeld.

Logitech Meetup
Logitech audio

Audio

Iemand goed in beeld hebben is prettig, maar zonder elkaar goed te kunnen verstaan is een videovergadering niet succesvol. Afhankelijk van de ruimte waar de oplossing in staat, is het belangrijk om voorzien te zijn van de juiste microfoon(s) en speaker(s).

Logitech levert audio-oplossingen met de Logitech RightSound technologie. Ervaar heldere gesprekken, minimaliseer achtergrondgeluid en zorg ervoor dat elke stem gehoord wordt.

Signaaldistributie

Signaaldistributie is een component dat vaak onderschat wordt bij de inrichting van ruimtes. Met de technologieën van Logitech koppel je eenvoudig je laptop aan de audio- en video-integraties van de vergaderruimte. Zo start je de vergadering probleemloos op. Deze oplossingen maken het mogelijk om content te delen en op meerdere schermen binnen de vergaderruimte te presenteren. Geniet van een vlekkeloze signaaldistributie en een geïntegreerde AV-ervaring.

vergaderruimtes logitech

Oplossingen voor elke ruimte

We begrijpen dat vergaderruimtes verschillende groottes en verschillende wensen hebben. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor kleine, middelgrote en grote vergaderruimtes. Bekijk de oplossingen van Logitech die we aanbieden per ruimte:

Kleine vergaderruimte
De Logitech MeetUp is perfect voor kleine vergaderruimtes en huddle rooms. De oplossing weet de gehele ruimte vast te leggen met een gezichtsveld van 120° en uitstekende audio.

Medium vergaderruimte
De Logitech Rally kan ingezet worden voor grotere vergaderruimtes (> 14 personen) en levert de hoogste kwaliteit video, audio en integratiemogelijkheden.

Grote vergaderruimte
De Logitech Rally Plus is met meerdere speakers en microfoons geschikt voor ruimtes met tot wel 46 personen.

Brainstormen over Logitech in jouw vergaderruimte?

Avesqo ondersteunt je graag bij het vinden van een complete vergaderkamer waardoor je efficiënter en productievere meetings neerzet.

Vraag een offerte of advies aan. Wij helpen je graag met het vinden van de passende oplossing voor jouw organisatie.

    privacyverklaring*