De roombooking oplossing voor jou!

Niks is zo vervelend als geen ruimte vinden voor je overleg. Of misschien nog wel vervelender steeds mensen die binnenkomen om te kijken of de ruimte vrij is. Gelukkig is daar een oplossing voor namelijk roombooking.

En in dit artikel vergelijken wij onze beste oplossingen met elkaar en zo kom jij erachter welke het best bij jou past.

roombooking neat

humly schermDe Humly Room Display

Is het perfecte interactieve display voor uw samenwerkingsruimtes. Het zal je helpen om de ruimte te vinden die je al hebt geboekt, of je naar een ruimte leiden die nu beschikbaar is. Op het display is duidelijk wie de kamer heeft geboekt en voor hoe lang. Maar ook zie je vanaf een afstand ook of de kamer vrij of geboekt is dankzij de backlighting. Wat inhoudt dat het scherm groen kleurt wanneer de ruimte beschikbaar is en rood wanneer deze geboekt is.

Met de Humly Room-display hoef je een lopende vergadering niet langer te storen en neem je direct een groot deel van de wrijving met het reserveren van vergaderruimten weg. Het tijdloze ontwerp past goed in elk modern kantoor, aangezien hij zo is ontwikkeld om onderdeel te worden van het interieur.

De Logitech tap scheduler

Logitech

De Logitech tap scheduler is een roombooking oplossing van Logitech die najaar 2021 leverbaar werd. De Logitech tap is een 10.1 inch lcd-scherm waar achter een verlichte rand zit. Door deze rand zie je vanaf een afstand of de ruimte vrij is of er een vergadering bezig is. De Logitech werkt samen met een zoom of Microsoft-teams ruimte om zo te weten of de ruimte vrij of bezet is.

Ook heeft de Logitech de mogelijk om on the spot de ruimte te boeken waardoor de ruimte direct op rood springt. Logitech biedt nog meer als meer waarde dat je een volledige oplossing kan hebben die op 1 fabrikant, waardoor het gemakkelijk is te onderhouden. Dit heeft Logitech namelijk allemaal op 1 plek geregeld namelijk de Logitech sync.

neat padDe Neat Pad

Neat Pad is een eenvoudig en elegant aanraakscherm dat je kunt gebruiken om jouw vergaderingen te besturen of om de beschikbaarheid van ruimten buiten de ruimte weer te geven. Met zijn gestroomlijnde ontwerp, inclusief ideale schermhoek voor soepele interactie en weergave, past Neat Pad overal prachtig in, of het nu op een tafel, muur of raamstijl wordt geplaatst. Dankzij slechts één Power over Ethernet-kabel komt de Neat Pad ook nooit zonder batterij te zitten. Het staat altijd aan, klaar om in actie te komen.

Je kan Neat Pad buiten jouw vergaderruimte installeren voor optimaal ruimtebeheer. Configureer Neat Pad als plannings weergave voor jouw Zoom Rooms of een paneel voor uw Microsoft Teams-ruimtes. Je kunt de kamer direct boeken zonder door jouw andere kalendersystemen te hoeven gaan, en geïntegreerde LED-indicatoren laten in één oogopslag de beschikbaarheid van de kamer zien, zelfs vanuit een gang.

Benieuwd of een van de bovenstaande oplossing bij jouw organisatie past?

Plan dan nu een demo met een van onze accountmanagers in!

    E-mail*

    Telefoon

    privacyverklaring*

    AL ONZE PARTNERS