Ctouch Riva of Canvas

Een interactief scherm zoeken die bij jouw organisatie past is een moeilijke opdracht. Zeker als je er ook op wilt schrijven of presentatie erop kunnen delen. Gelukkig hebben wij in Nederland een bedrijf zitten die de oplossing heeft voor precies deze problemen. Ctouch heeft namelijk 2 schermen ontwikkeld, een van deze schermen gericht op samenwerken en de andere meer gericht en scholing van personeel of leerlingen. Hierdoor heeft Ctouch altijd een scherm die bij jouw past.

Ctouch products

Ctouch canvas

Speciaal ontwikkeld voor het zakelijk gebruik, waardoor er extra rekening is gehouden met veiligheid. Zo wordt alles wat er op het bord wordt gemaakt of gepresenteerd verwijderd na de vergadering. Als je niet wilt dat deze gegevens verloren gaan kan je deze opslaan door ze te delen naar Microsoft-teams of op een USB-stick. Presenteren op de Ctouch canvas kan heel simpel via de USB-C kabel die je in je laptop plugt en hierdoor wordt het scherm automatisch gedeeld.
Ctouch canvas

(Klik voor brochure)

Ctouch riva

Ontwikkeld voor scholing of dit nou intern bij een bedrijf is of echt in de schoolbanken. Dankzij de vooraf geïnstalleerde apps op de Ctouch riva hou je de groep betrokken bij de les. Ook door de makkelijke deelfunctie van het bord nodig je leerlingen of cursisten ook uit om hun werk de delen en worden ze nog meer betrokken bij de les.

De Ctouch riva is gemakkelijk en snel op te starten je hoeft namelijk nooit meer in te loggen via een apart scherm of je code op het scherm in te typen. De Riva heeft namelijk een oplossing om snel te beginnen namelijk een vingerscan zodat je direct kan beginnen.

Ctouch riva

(Klik voor brochure)

5 voordelen van de Ctouch riva in jouw klaslokaal:
 1. Duurzaam & toekomstbestendig
 2. Het is eenvoudig in gebruik
 3. Interactiviteit & betrokkenheid
 4. Moderne technologie inspireert
 5. Samenwerken

Uitbreidingen

Volgens Ctouch zou je alleen moeten betalen voor wat je ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Vanwege deze gedachtegang heeft Ctouch bepaalde brixs ontwikkeld zodat jouw scherm precies doet wat jij wilt dat het doet.

Ctouch brix

(klik voor brochure)

De verschillende uitbreidingen zijn:

 • Brix pro
 • Brix teams go
 • Brix zoom

Zo kan je ook jouw scherm upgraden na een aantal maanden of zelfs jaren, als er uiteindelijk toch meer verlangd wordt van de vergaderoplossing.

Benieuwd of de Ctouch de oplossing die bij jouw organisatie past?

Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op!

  E-mail*

  Telefoon

  privacyverklaring*

  AL ONZE PARTNERS