De ruimtes met Neat

Neat het nieuwe merk dat opstoomt. En het grote onbekende bekent maakt. Maar jij vraagt je natuurlijk af wat kunnen ze voor mij betekenen? En daarom leggen wij vandaag uit in welke ruimtes jij met Neat hybride maakt.

avesqo x neat

De oplossingen van Neat

Neat is een jong Noors bedrijf wat zich richt op en ontwikkelen van nieuwe technologie voor het hybride leven. Hier hebben zij dan ook rekening gehouden met het steeds populairder worden van thuiswerken. Hierdoor heeft Neat voor bijna elke ruimte een passende oplossing, daardoor kan jouw organisatie met Neat hybride gaan werken.

Thuiswerk kantoor

Zo kan je het Neat frame perfect gebruiken thuis om je vergaderingen op te doen en dat je zo alsnog je werk op bijvoorbeeld je laptop te kunnen uitvoeren. Zo kan je volledig focussen op werk en loop je nooit meer te zoeken waar ook alweer je vergadering is, want met het frame ben je binnen enkele seconden in je vergadering.

Thuiskantoor neat

Neat frame in een thuiswerk kantoor

Focus ruimte

In een focus ruimte past het Neat frame perfect aangezien iedereen zo zonder afleiding een vergadering kan hebben. Daarnaast kan dit ook veel geld schelen voor de organisatie, door niet iedereen een eigen webcam en microfoon of zelfs een hoofdtelefoon te voorzien. Maar hiervoor een paar focusruimtes met een Neat frame ben jij als organisatie een stuk goedkoper uit. En gaat de kwaliteit van de vergadering omhoog door geen of minder afleiding.

focus room Neat

Neat frame in een focusruimte

De oplossing voor bijna elke ruimte

Van de koffiehoek tot en met een vergaderruimte kan jij vertrouwen op het Neat board. Het Neat board kan je monteren aan de muur of je kan hem monteren op een trolley zodat je hem overal kan neerzetten waar jij wilt. Hierdoor is hij heel breed inzetbaar en is het wellicht wel de beste oplossing voor jouw organisatie.

kantoor Neat

Neat board op kantoor

Les opstelling Neat

Neat board in een trainingslokaal

Koffiecorner Neat

Neat board in een koffiecorner

De vergaderruimtes

Neat heeft 2 mooie videovergaderbars namelijk de Neat bar en de Neat bar pro. Deze kunnen beide op meerdere schermen worden aangesloten waardoor je presentatie niet verliest of dat je alle deelnemers goed in beeld krijgt. Daarnaast beschikken beide bars van de technologie om te focussen op mensen die daadwerkelijk in de ruimte zijn. Hierdoor verklein je de ruis en zijn je meetings efficiënter.

Boardroom Neat

Neat bar pro (boardroom)

vergaderruimte Neat

Neat bar (vergaderruimte)

Meer weten of gewoon nieuwsgierig?

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op.

    E-mail*

    Telefoon

    privacyverklaring*

    AL ONZE PARTNERS