Het voordeel van Pexip as a service?

Pexip biedt een video-first meeting-platform waarmee iedereen kan deelnemen ongeacht de vergadersoftware. Pexip vereenvoudigt complexe videocommunicatie en stelt medewerkers in staat om elkaar ‘persoonlijk’ te ontmoeten, ongeacht locatie of technologie. En de eerste maand krijg je van ons de kans op het gratis te proberen!

Pexip as a service

Pexip as a services

Mocht je snel aan de slag willen met het meest beveiligde video vergaderplatform zonder daar te veel tijd aan kwijt te zijn. Dan is Pexip as a services ideaal voor jou, met Pexip as a service ben je namelijk binnen no time online en kan je beginnen met vergaderen!

Iedereen zijn eigen vergaderruimte

Met Pexip geeft je ook de mogelijkheid om voor iedereen zijn eigen online vergaderruimte (VMR) af te sluiten. Deze VMR’s hebben hun eigen gepersonaliseerde adres en zijn altijd beschikbaar voor spontane vergaderingen. En zoals bij elke andere vergadering via Pexip kunnen practicanten met de vergadering meedoen via een endpoint of platform naar keuze zoals: Microsoft teams of Google Zoom.

De voordelen van Pexip as a service

  • Geen technische kennis vereist.
  • Makkelijk inzicht in het gebruik door een management tool.
  • Plug and play activatie.
  • Flexibele abonnementen met optie tot maandelijks of jaarlijks opties. En makkelijk aanpasbaar wanneer dit verlangt wordt.
  • werkt op elk apparaat, zelfs op telefoon kan je inbellen.
  • Functierijke videosamenwerking op elk kant-en-klaar apparaat.

1 maand gratis proberen

Mocht je na het lezen van deze post twijfelen of Pexip iets voor jou is? Dan hebben wij goed nieuws want wij bieden nu een maand gratis het gebruik van Pexip tot jouw beschikking. Hierdoor kan je kijken of jouw organisatie er voordelen van heeft. Je kan Pexip proberen zonder ergens aan vast te zitten en je kan het na een maand zonder probleem weer opzeggen, als je er achter komt dat het niks voor jouw blijkt te zijn.

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=SWo2ZgfH-nc” alignment=”” width=”1920″ height=”1080″ autoplay=”false” api_params=”&rel=0″ title_attribute=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

AL ONZE PARTNERS