Logitech video apparatuur, welke past bij jou?

Logitech heeft voor elke kamer een oplossing, zodat jij van elke kamer een hybride ruimte kan maken. Hier leer je over de verschillende oplossingen. Benieuwd welke bij jou past? Lees dan snel verder.

Logitech Rally

Over Logitech

Bijna iedereen heeft wel iets van Logitech in gebruik, privé of zakelijk. En dat is ook niet zonder reden aangezien Logitech een heel breed assortiment heeft. Zo bieden ze draadloze opladers aan, maar ook grote video vergaderoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een Rally Plus systeem dat draait op Microsoft teams. En met deze ervaring in de markt heeft Logitech de keuze gemaakt om voor ieder type ruimte een passende hybride oplossing aan te bieden.

De verschillende Logitech bars

Meetup

De Logitech Meetup is de kleinste oplossing. Hierdoor is hij perfect in kleinere ruimtes zoals huddle rooms of bij iemand op kantoor. Zo heeft de Logitech Meetup  5x optische zoom en in combinatie met de software die automatisch op aanwezige mensen. Hierdoor ben je altijd goed in beeld.

Logitech Meetup

Rally bar mini

De Logitech bar mini is iets groter dan de Meetup en biedt hierdoor ook meer mogelijkheden. Zo heeft de microfoon een halve meter meer bereik dan de Meetup en mocht dit niet genoeg zijn kan je de Logitech rally bar mini nog met 2 microfoons uitbreiden terwijl de Logitech Meetup maar met 1 microfoon kan uitbreiden. Daarnaast heeft de Rally bar een automatische AI- zoeker zodat hij automatisch focust op diegene die praat en het achtergrond geluid tot het minimum beperkt wordt. Tot slot kun je de Rally Bar Mini niet alleen in Bring Your Own Device mode gebruiken, maar ook als een eigen (Teams of Zoom) Room!

Rally bar mini

Rally bar

De Logitech bar heeft ten opzichte de bar mini nog meer mogelijkheden om zelfs in de grotere vergaderruimtes. Zo heeft de Rally bar net als de mini een automatische AI-zoeker en kan je deze Rally bar met 3 microfoons uitbreiden. Maar doordat deze op de grotere ruimtes is gebouwd heeft deze een 15x zoom erop hiervan 5x optische en 3x digitale zoom. Zodat iedereen altijd goed in beeld is. Tot slot kun je de Rally Bar Mini niet alleen in Bring Your Own Device mode gebruiken, maar ook als een eigen (Teams of Zoom) Room!

Rally bar

Rally bar plus

De Logitech Bar plus is de grootste van de range en dit betekent dat je maar liefst met 46 personen in dezelfde ruimte kan zijn tijdens een vergadering! Dit is mogelijk door 7 extra microfoons en de camera die in een hoek van 90 graden kan filmen. Maar mocht de ruimte niet vol zitten wat natuurlijk soms gebeurt heb je dankzij de automatische AI-zoeker waardoor de camera alleen focust op de mensen die daadwerkelijk er zijn.

Rally bar plus

De conclusie

De keuze welke Rally bar bij jou past, hangt heel erg af in wat voor ruimte je hem wilt gaan gebruiken. Wil je in een huddle room gaan vergaderen dan is een Rally bar plus simpel geen geschikte optie want soms past het fysiek niet eens. Om deze reden heeft Logitech dan ook 4 verschillende hybride oplossingen gemaakt, waardoor er voor iedere organisatie een oplossing is. Dus ben je benieuwd welke oplossing bij jou past? neem dan hieronder contact met ons op voor jouw passende oplossing.

AL ONZE PARTNERS