Wat heb ik aan support?

En dat is een normale vraag, waarom zou ik nog een support contract nemen ik heb toch al garantie? En dat klopt je hebt altijd fabrieksgarantie. Maar wat nou als je geen tijd hebt om zelf het scherm te vervangen of simpel weg dit technisch niet kan? Aangezien deze handelingen niet in de fabrieksgarantie zitten.

Audiovisueel beheer en ondersteuning

De service?

Als bedrijf willen wij natuurlijk ervoor zorgen dat er zo min mogelijk problemen zijn. Hierom werken wij alleen met gecertificeerde monteurs die meerdere keren per jaar een bijscholing krijgen waardoor wij onze kwaliteit kunnen garanderen.

Maar mocht er door welke reden dan ook iets kapot gaat of er een storing plaatsvinden, komt dit nooit goed uit. Maar gelukkig heb je garantie bedenk je dan echter klopt dit wel maar in de garantie zit alleen het product vervangen of in ieder geval dat het product onder bepaalde voorwaarde wordt gemaakt.

In de garantie wordt dan ook geen rekening gehouden met de handelingen die erbij komen kijken dit zal je dan ook zelf moeten regelen. Zoals de apparatuur los maken, contact op nemen met fabrikant, uitzoeken of het in de garantie valt. product op sturen en als je een nieuw of gemaakt product krijgt ook nog eens zelf weer instaleren. En als eindgebruiker heb je hier meestal geen tijd of geen zin in, en hiervoor zijn er service contracten.

serviceWelke service biedt Avesqo aan?

Als Avesqo bieden wij ook service contracten aan om jou als eindklant zo snel mogelijk weer online te krijgen. Hiervoor bieden wij 4 verschillende niveaus aan waarin het grootste verschil is hoe snel wij ter plekke zullen zijn en wat voor extra diensten er in het pakket verwerkt zitten zoals: voorrijkosten, response time en de engineering kosten. Benieuwd welke service contract bij jouw wensen past neem dan contact met ons op.

Logitech selectWelke services bieden de fabrikanten aan?

Om eindgebruikers zo goed mogelijk te helpen met hun hardware/software, buiten de garantie zijn er enkele fabrikanten die extra service mogelijkheden aanbieden.

Een voorbeeld hiervan is Logitech. Logitech heeft namelijk sinds begin 2022 Logitech select gelanceerd wat de eind klant iets extra’s biedt. Zoals:

  • 24/7 support
  • Speciale succes manager (minimaal 50 kamers)
  • Snel vervangend product
  • Logitech sync (bestaand product)
  • Service now workflow integratie

AL ONZE PARTNERS