Contentsharing van de hoogste orde

Met Barco Clickshare kan je vanaf elk apparaat jouw content delen. Het maakt dus niet uit of het op een tablet staat of op je laptop, met Barco Clickshare heb je altijd een interactieve vergadering. Ook staat onder aan het artikel een ROI om uit te rekenen wanneer jij jouw Barco Clickshare terug hebt verdient.

Barco meeting

Hoe werkt de Barco clickshare?

De Clickshare werkt volgens het principe BYOD (bring your own device) dit betekent letterlijk neem je eigen apparaat mee waar je de content vanaf wil delen. Dit kan een laptop zijn maar net zo goed een telefoon of een tablet.

Hoe je deel je je content?

Je deelt de content vrij simpel namelijk compleet draadloos dankzij de sharebutton maar je kunt ook via de app delen. De sharebutton is uitgerust met een usb-c waardoor hij op vrijwel elke computer past. Eenmaal aangesloten op je computer druk je op de sharebutton en binnen 7 seconden staat jouw vergadering of presentatie op het beeldscherm.

Via de app werkt het bijna hetzelfde, echter staat deze al op het apparaat waarmee je de content wilt delen mocht deze nog niet geïnstalleerd zijn dan zal toch de sharebutton gebruikt moeten worden. Zijn deze allemaal bezet? Geen probleem je hebt binnen enkele minuten de app ”up and running” aangezien deze gewoon verkrijgbaar is in de app store en de google play store.

Draadloos presenteren

Als je alleen draadloos wil presenteren in jouw vergaderruimte dan heeft Barco de perfecte oplossing voor jou. Met de C-5 of de C-10 is jouw ruimte in 1 keer klaar om draadloos te presenteren.

De voordelen van het draadloos presenteren met Clickshare zijn dat als je binnenkomt zal het beeldscherm aanspringen, en alles al zal opstarten zodat als je gaat zitten je binnen 7 seconden kan starten met je presentatie.

CX vergelijking

Welke CX past bij jou?

Draadloos vergaderen

Wil je meer dan alleen kunnen presenteren? Dan heb je helaas niet genoeg aan je C-5 of de C-10 en zal je moeten kiezen tussen de CX modellen. Hieruit heb je de keuze uit de CX-20, CX-30 en de CX-50. En al deze apparaten kunnen worden aangesloten op jou vergader-appratuur zoals een Logitech meetup.

Het verschil tussen deze 3 CX modellen is dan ook minimaal op papier maar kan tijdens je vergadering precies het verschil bekeken. Zo is het verschil tussen de CX-20 en de CX-30 vooral dat je bij de CX-30 1 sharebutton meer krijgt en is hij compatibel met een touchscreen. Waardoor je de extra functionaliteit krijgt van een whiteboard en je zo tijdens je vergaderingen meer variatie kan toevoegen.

Clickshare configuratorDe software

Als je een Barco Clickshare koopt en in gebruikt neemt zit daar dan ook de nodige software bij. Zo krijg je de Clickshare configurator en de XMS cloud management platform. Hierdoor ben je verzekerd dat jij de volledige controle hebt over jouw apparaten.

Clickshare configurator

Volledig op het web georiënteerd, waardoor je je niet meer in de ruimte hoeft te zijn om updates te instaleren of instelling te veranderen. Zo heb je snel toegang tot alle instellingen van je toestel in de ClickShare Configurator, voor alle ClickShare-reeksen. Plan firmware-upgrades en wijzig eenvoudig instellingen om je eenheid altijd te laten presteren en uit te rusten met de meest actuele functies die beschikbaar zijn. Van het selecteren van het gewenste beveiligingsniveau en het controleren van de status en prestaties van je basisstation en ClickShare Buttons, tot het personaliseren van het systeem met je bedrijfslogo en een welkomstboodschap, de ClickShare-configurator stelt je in staat je systeem op jouw manier te updaten en aan te passen.

XMS cloud 

Het XMS Cloud Management Platform maakt het mogelijk om de nieuwste Click Share binnen uw omgevingXMS cloud Barco Clikcshare te monitoren en te beheren. XMS Cloud is uw ideale partner om wereldwijd toegang te krijgen tot uw installatiebasis. Zo krijg je bij elke aankoop altijd de gratis versie XMS virtuel Edge erbij. Echter mocht je meer willen doen met jouw aankoop kan je ervoor kiezen voor het XMS Cloud management platform, waardoor je het maximale uit jouw Barco Clickshare haalt.

Hierin kan je ervoor zorgen dat je jouw sharebuttons kan koppelen aan de basisunits (het apparaat wat gekoppeld is aan het beeldscherm en videovergader-appratuur). Dit kan dan ook interessant zijn voor congrescentrums en bedrijven die vergaderruimtes verhuren, zo kan je in elke ruimte zorgen dat de juiste hoeveelheid sharebuttons zijn voor de deelnemers van de vergadering.

Barco Clickshare button

Klik hier om jouw ROI uit te rekenen

Benieuwd of een van de bovenstaande oplossing bij jouw organisatie past?

Plan dan nu een demo met een van onze accountmanagers in! Mocht je nog twijfelen klik dan hier om jouw ROI uit te rekenen.

    E-mail*

    Telefoon

    privacyverklaring*

    AL ONZE PARTNERS