De oplossing van Neat

Neat heeft meer dan alleen maar video-oplossingen zoals de Neat bar, Neat board of het Neat frame. Ze bieden namelijk ook de Neat pad aan, waarop wij in dit blog ons op gaan richten.

Neat pad

Naat pad meeting

De Neat pad 

De Neat pad kun je gebruiken op 2 verschillende gebruiken namelijk als roomdisplay waardoor je hem kan gebruiken voor roombooking. Of je kunt hem gebruiken als controle voor je meetings, waar je meetings mee kan opzetten maar ook natuurlijk mee kan inbellen in meetings.

Dankzij deze 2 verschillende manieren van gebruik kan de Neat pad wel eens de oplossing voor jou kunnen zijn. Benieuwd wat deze verschillende gebruiksmanieren voor jou inhouden? Lees dan snel hier verder.

Roombooking

Als je de Neat pad gaat gebruiken buiten je vergaderruimte is deze ideaal om te gebruiken als roombooking. Je kunt hem namelijk zo instellen dat je hem kan gebruiken speciaal voor je Zoom room of Microsoftteams room, maar je kunt hem ook gebruiken voor niet hybride vergaderruimtes denk aan een concentratie ruimte. Je kunt hem direct linken aan je eigen kalendersysteem en wanneer de ruimte is geboekt zal deze rood kleuren en wanneer de ruimte vrij is, zal deze groen kleuren.

Bij de Neat pad hoef je nooit batterijen te vervangen aangezien de Neat pad werkt via power over ethernet. Waardoor hij altijd klaar voor gebruik is en na het instaleren geen omkijken meer nodig heeft.

Controle met de Neat pad

Neat pad controle

Als controlepaneel start jij je vergaderingen en deel je je scherm met 1 klik op de knop. Je kan je Neat pad als controlepaneel gebruiken voor Zoom rooms en voor Microsoftteams rooms. Ook heb je de mogelijkheid om mensen of bedrijven uit te nodigen, en om geen discussie mogelijk te maken over wat er in de vergadering is afgesproken. Heb je de mogelijkheid om je vergaderingen op te nemen.

Benieuwd of een van de bovenstaande oplossing bij jouw organisatie past?

Plan dan nu een demo met een van onze accountmanagers in!

    E-mail*

    Telefoon

    privacyverklaring*

    AL ONZE PARTNERS