Ctouch Canvas

Speciaal ontworpen voor het bedrijfsleven om samenwerkingen te bevorderen, zodat het werken in teams ongeacht de locatie goed gaat. En dit volledig beveiligd, benieuwd hoe Ctouch dit voor elkaar heeft gekregen lees dan snel verder.

Ctouch canvas

Ctouch Beveiligd voor iedereen

Ctouch is ontworpen om veilig te werken zo hebben ze aan alles gedacht. Zo kan je er geen apps op downloaden uit veiligheid, dit kan alleen op de PC of laptop die je kan koppelen aan het scherm.

Ook wordt er geen data of caching opgeslagen op het Ctouch scherm, nooit. Dit maakt het Canvas scherm een van de meest veilige touchscreens op markt maakt. Waar jij als gebruiker de volledige controle houdt, dus mocht je wel iets willen opslaan kan je deze opslaan op een USB-stick.

Design

Ctouch canvas is samengesteld voor het zakelijk gebruik en is opgebouwd volgens 3 stappen:

1. Van een afstand: zie je een groot touchscreen met een opvallende robuuste rubberen rand (die wel tegen een stootje kan) en een kleur naar keuze.
2. Van dichtbij: wil je niks anders dan het zacht aanvoelende textielframe aanraken.
3. Van fysiek naar digitaal: we wekken je nieuwsgierigheid om direct aan de slag te willen gaan met het intuïtieve menu en de in het oog springende knoppen.

Daarnaast hebben ze ook gedacht aan slimme toevoegingen zoals een NFC-reader om snel in te loggen, maar ook een fingerprint scanner module om veilig in te loggen.

Ctouch BrixUitbreidingen

Volgens Ctouch zou je alleen moeten betalen voor wat je ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Vanwege deze gedachtegang heeft Ctouch bepaalde brixs ontwikkeld zodat jouw scherm precies doet wat jij wilt dat het doet.

De verschillende uitbreidingen zijn: Brix pro, Brix teams go en Brix zoom.

Zo kan je ook jouw scherm upgraden na een aantal maanden of zelfs jaren, als er uiteindelijk toch meer verlangd wordt van de vergaderoplossing.  Met de uitbreidingen van Teams en zoom heb je ook de mogelijkheid om een videovergaderbar aan koppelen waardoor er een hybride vergaderingen plaats kunnen vinden. Dit geeft het een groot voordeel over een traditionele whiteboard of digibord. Omdat je nu de 2 werelden kan combineren, en het maximale uit je vergaderingen kunt halen.

DuurzaamheidCtouch duurzaamheid

Bij Ctouch is het belangrijk dat de producten duurzaam zijn, dit is dan ook een van de redenen dat ze met Brix werken en wanneer je een upgrade nodig hebt je niet je scherm hoeft te vervangen. Zo ben je als bedrijf beter voor het milieu maar ook voor de portemonnee, benieuwd naar hoeveel het bespaart? Klik dan hier om het duurzaamheid paspoort. En kom erachter hoeveel CO2 jij kan besparen met de aankoop van een Ctouch canvas.

Benieuwd of een van de bovenstaande oplossing bij jouw organisatie past?

Plan dan nu een demo met een van onze accountmanagers in!

    E-mail*

    Telefoon

    privacyverklaring*

    AL ONZE PARTNERS