De oplossingen van Humly

Humly is een Zweedse producent die het gebruik van hulpmiddelen op moderne werkplekken stroomlijnt met in eigen beheer ontwikkelde meeting room displays en flexibele oplossingen voor desk booking, wayfinding en andere hulpmiddelen. Een van de grootste voordelen van Humly is dat het de hardware, software en clouddiensten zelf ontwerpt, bouwt en beheert, waardoor er snel en efficiënt kan worden gehandeld.

ruimtereservering
humly scherm

Humly room display

De Humly Room Display

Is het perfecte interactieve display voor uw samenwerkingsruimtes. Het zal je helpen om de ruimte te vinden die je al hebt geboekt, of je naar een ruimte leiden die nu beschikbaar is. Op het display is duidelijk wie de kamer heeft geboekt en voor hoe lang. Maar ook zie je vanaf een afstand ook of de kamer vrij of geboekt is dankzij de backlighting. Wat inhoudt dat het scherm groen kleurt wanneer de ruimte beschikbaar is en rood wanneer deze geboekt is.

Met de room-display hoef je een lopende vergadering niet langer te storen en neem je direct een groot deel van de wrijving met het reserveren van vergaderruimten weg. Het tijdloze ontwerp past goed in elk modern kantoor, aangezien hij zo is ontwikkeld om onderdeel te worden van het interieur.

De Humly wayfinding

Waarom zou je als bedrijf investeren in wayfinding? Wellicht wel hierom. Onderzoeken hebben aangetoond dat 70% van het kantoorpersoneel elke dag meer dan 15 minuten zoeken naar de vergaderruimte. Ook heeft een ander onderzoek aangetoond dat een gemiddeld kantoorpersoneel elke week 3 uur tijd verspilt omdat vergaderingen niet op tijd starten.

humly wayfinding

humly wayfinding

Dus om deze verloren tijd terug te winnen heeft Humly de makkelijkste manier om te laten zien waar de ruimtes zijn. Echter is het niet alleen handig om de weg te leiden je kan namelijk ook:

 • Vergadering en organisator
 • Naam van de vergaderruimte
 • Plattegrond en richting
 • Logo met een persoonlijke boodschappen
 • Beschikbare bureaus
 • QR-code

De Humly deskbooking

Humly app

Humly deskbooking geïntegreerd in Teams

Met desk booking kan je zoals de naam al vermeld een bureau reserveren. Via de app maar het grootste voordeel om desk booking via Humly te nemen. Daarnaast heb je als voordeel is dat je een open API krijgt om jouw humly volledig in jouw Microsoft-teams omgeving te integreren. Hierdoor verlaag je de drempel voor je werknemers omdat ze vanuit 1 app alles kunnen regelen, dit geld helemaal als ze hun telefoon ook privé gebruiken.

 • Microsoft-teams integratie
 • Eenmalig aanmelden
 • Gasten uitnodigen
 • Beveiliging op bedrijfsniveau op onze oplossing voor multi-domeinboekingen
 • Beheer via het Humly controlepaneel

De Humly controlepaneel

Alle toepassingen kunnen eenvoudig worden beheerd via de Humly controlepaneel. Via een open API is het mogelijk om diepe en naadloze integraties

controle paneel

Humly control panel

te bouwen met andere oplossingen. Beveiliging staat hierbij bij dan ook hoog in het vaandel. Humly werkt proactief samen met beveiligingsadviseurs om penetratietesten uit te voeren. Bovendien is Humly volledig GDPR/Schrems II-compatibel en kunnen zij zelfs de hardware aanpassen voor beveiligingsgevoelige partners. Gegevens kunnen zowel lokaal als in de Humly Cloud worden opgeslagen.

De Humly cloud

Humly cloud is de snelste en makkelijkste manier op te beginnen met jouw Humly oplossing. De cloud geeft alle services die nodig zijn om alle Humly oplossingen en producten te gebruiken. Humly geeft een Cloud die direct aan jouw wensen voldoet als in bandwijdte en power, dit betekent dat het niet uitmaakt of je 20 of 2000 oplossingen hebt. De Cloud wordt speciaal op jou gemaakt. Hierdoor is jouw ervaring zo goed als het kan zijn maar ook is het meest kost efficiënt.

Als jouw organisatie een eigen cloud heeft of als je een cloud-partner hebt waar je wilt mee werken, is dit geen probleem samen vinden wij de beste oplossing voor jou.

Humly cloud

Humly cloud

Benieuwd of een van de bovenstaande oplossing bij jouw organisatie past?

Plan dan nu een demo met een van onze accountmanagers in!

  E-mail*

  Telefoon

  privacyverklaring*

  AL ONZE PARTNERS