VOLLEDIG ONLINE LESSEN EN TRAININGEN GEVEN

ZOALS HET HOORT

De manier van  vergaderen en samenkomen is sinds het uitbreken van de Covid-19 pandemie volledig op de schop gegaan. En dit geldt net zo voor lessen en trainingen geven. Ineens moest iedereen wel naar de mogelijkheden kijken van video conferencing. 

Learn Anywhere

In een ruim half jaar hebben wij met diverse klanten vanuit allerlei sectoren mooie oplossingen mogen verzinnen (en uitvoeren). Dit stelde ze in staat om binnen hun huidige bedrijfscultuur en -applicaties uit te breiden. Nu kon men ook met de thuiswerker of -student in contact komen. 

Een groot nadeel aan het zoeken van een juiste oplossing hiervoor, is de tijd die je als partner kwijt bent aan het vinden van de juiste apparatuur en de werking onderling. De eindgebruiker snapt ondertussen gelukkig, dat je voor een professionele videoconferencing oplossing meerdere producten nodig hebt en moet zoeken. Maar als je naar lesgeven kijkt, kun je dit niet te lang uitstellen. Voor zowel de scholier, als student, als cursist, zullen er voor bepaalde tijd kennis en lesstof uitgelegd moeten kunnen worden. 

Learn Anywhere

Dit snapte onze partner Logitech ook en hebben nu samen met onze andere partner Extron en met Epson en Smit Visual een concept ontwikkeld, wat naadloos op elkaar werkt. En ook nog eens vriendelijk geprijsd. Met de vraagstelling “hoe lossen we de moeilijkheid van lesgeven op afstand op”, is een ideale set ontwikkeld die gebruikersvriendelijkheid centraal stelt. Welkom: Learn Anywhere. Geen ingewikkelde cursussen om de oplossing te snappen, maar met het aansluiten van laptop en opstarten via een knop op het bedienpaneel. De videoverbinding loopt via Microsoft Teams, die is meestal al aanwezig of anders snel te implementeren.  En weergave in de lesruimte op basis van projectoren op whiteboards. En zo simpel is het. 

Geen onnodig verloren tijd, maar focus op waar het om draait; lesgeven 

Wij zijn erg blij met dit concept

En we weten zeker dat jouw docent of trainer dat ook gaat zijn. Wil je meer weten over hoe deze oplossingen je organisatie helpen? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier. Tot snel! 

AL ONZE PARTNERS