WAT KAN IK MET PEXIP INFINITY?

Avesqo is sinds een paar maanden Pexip Gold partner en we leveren daarom het product “Pexip Infinity” aan onze klanten. Best gaaf maar alleen als je snapt wat ik hier net schrijf… Dus tijd om uit te leggen waarom klanten meer over Infinity zouden moeten weten.

Hybride vergaderkamer

Self hosted software platform

Pexip Infinity is een self hosted software platform voor videobellen. Je kan Infinity dus in je eigen cloud of datacenter installeren. Met Pexip Infinity kan je in je organisatie traditionele videoconferentie integreren met tools zoals Microsoft Teams en Google Meet. Je kan dan bijvoorbeeld met je Cisco Webex Roomkit (of een Tandberg als je die nog hebt) aan een Teams vergadering deelnemen. Verder stelt het je in staat om bijvoorbeeld via een browser, telefoon of tablet met een groep in één video vergadering bijeen te komen zonder dat iemand iets hoeft te installeren. Je kan op die manier, laagdrempelig en veilig, op afstand met elkaar werken en toch gebruik maken van de tools van je voorkeur.

Waarom kiezen klanten nou voor een self hosted oplossing in plaats van een cloud dienst (die Pexip ook aanbiedt)? Het antwoord is relatief eenvoudig en heeft twee hoofdredenen:

  • Veel van onze Infinity klanten hebben strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging en beschikbaarheid en een gedeelde cloud dienst past daar niet bij.

  • De andere reden is dat klanten het video platform, door middel van het gebruik van API’s, in hun proces willen integreren en dat is met de Pexip cloud dienst niet mogelijk is. We zien dat laatste veel in de zorg terug bijvoorbeeld maar ook bij bedrijven zoals Skedify die Infinity in hun scheduling pakket hebben geïntegreerd.

Bij Avesqo kijken we samen met onze klanten eerst naar het probleem wat we gaan oplossen en daar kiezen we de juiste oplossing voor. Zo kan het in de gesprekken met onze klanten ook blijken dat een aanpassing in het bestaande proces voldoende is om het doel van de betreffende organisatie te bereiken, ook dan vinden we dat we succesvol zijn. Nu zijn we hierboven toch begonnen over een oplossing en ik zoek er een probleem bij.

Ik wil graag aan tafel komen bij klanten om te laten zien hoe we voor hun organisatie toegevoegde waarde kunnen bieden, welke kennis wij als Avesqo hebben en hoe we in de samenwerking de organisaties van onze klanten nog beter kunnen laten functioneren.

[fusion_youtube id=”https://youtu.be/e6fA_zmp7TU” alignment=”” width=”1920″ height=”1080″ autoplay=”false” api_params=”&rel=0″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

AL ONZE PARTNERS