Je Logitech videoconferencing oplossing nu snel leverbaar

Ben je je voorzichtig aan aan het voorbereiden op het terugkeren naar het werk? En ga je hierbij ook je vergaderruimtes aanpassen of upgraden? Wij hebben momenteel Logitech voorraad en kunnen snel komen installeren!

Logitech Videoconferencing oplossing

Stilte voor de storm?

Bij Avesqo zijn we blij dat we veel klanten mogen helpen om samen de beste audiovisuele en videoconferencing oplossingen te realiseren. We merken dat er ook steeds meer aanvragen komen, ter voorbereiding op de (hopelijk heel snelle) terugkeer naar kantoor. In welke vorm dan ook. Omdat bijna iedere ruimte die we installeren een videoconferencing camera bevat, verwachten wij (en met ons ook de fabrikanten) een nog verder groeiende levertijd op deze hardware

Bij ons is er voorraad

Omdat we je toch binnen redelijke tijd van een oplossing willen voorzien, hebben wij extra voorraad Logitech Rally Kits ingeslagen. Zodat jouw vergaderruimte weer ingezet kan worden om al jouw (thuiswerkende) collega’s en klanten te bereiken. Via eigen laptop of via een zogenaamde appliance (eigen virtuele vergaderruimte).

“Maar wacht even; wat heb ik dan precies nodig?”

Misschien twijfel je nog, welke videoconferencing producten het beste passen voor je ruimtes. Of dat je huidige beeldschermen wel goed of groot genoeg zijn. En het aansluiten van al die laptops dan? Wees gerust; wij helpen je om de beste keuze te maken. Omdat je een oplossing wilt, waar je jaren mee aan de slag kan. De eerste stap is in ieder geval gratis; vraag hier een quickscan aan en we inventariseren wat je nodig hebt. Wij zorgen voor een geslaagde installatie, jij voor toekomstbestendige videoconferencing ruimtes!

AL ONZE PARTNERS