Het voordeel van Pexip Infinity?

Pexip biedt een video-first meeting-platform waarmee iedereen kan deelnemen ongeacht de technologie. Je kan hiervan gebruik maken als Software-as-a-Service of als een speciale implementatie in een eigen, hybride of Cloud-computeromgeving. Pexip vereenvoudigt daarnaast complexe videocommunicatie en stelt medewerkers in staat om elkaar ‘persoonlijk’ te ontmoeten, ongeacht locatie of technologie.

Pexip meeting

Self hosted software platform

Pexip Infinity is een self hosted software platform voor videobellen. Je kan Infinity dus in je eigen Cloud of datacenter installeren. Met Pexip Infinity kan je in je organisatie traditionele videoconferentie integreren met tools zoals Microsoft Teams en Google Meet. Je kan dan bijvoorbeeld met je Cisco Webex Roomkit aan een Teams vergadering deelnemen. Verder stelt het je in staat om bijvoorbeeld via een browser, telefoon of tablet met een groep in één video vergadering bijeen te komen zonder dat iemand iets hoeft te installeren. Je kan op die manier, laagdrempelig en veilig, op afstand met elkaar werken en toch gebruik maken van de tools van je voorkeur.

Waarom kiezen klanten nou voor een self hosted oplossing in plaats van een Cloud dienst (die Pexip ook aanbiedt)? Het antwoord is relatief eenvoudig en heeft twee hoofdredenen:

Jouw data, jouw controle

Pexip Infinity kan gehotst worden op locatie in een beveiligd datacentrum, in de Cloud, combinatie van beide of beide. En wordt automatisch vergroot wanneer er meer capaciteit wordt gevraagd naar een publieke Cloud zoals:

  • Microsoft Azure
  • Amazon Web Services (AWS)
  • Google Cloud Platform (GCP)
  • Privé of regering Cloud platformen
  • Veel meer

De self hosted en de self managed oplossing is ideaal voor branches die werken met compliance zoals: financiële instellingen. zorg en de regering door de beschikbaarheid in de privé Cloud en op de server op locatie.

Iedereen zijn eigen vergaderruimte

Met Pexip geef je de mogelijkheid om voor iedereen zijn eigen online vergaderruimte (VMR) af te sluiten. Deze VMR’s hebben hun eigen gepersonaliseerde adres en zijn altijd beschikbaar voor spontane vergaderingen. En zoals bij elke andere vergadering via Pexip kunnen practicanten met de vergadering meedoen via een endpoint of platform naar keuze zoals: Microsoft teams of Google Zoom.

  • Veel van onze Infinity klanten hebben strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging en beschikbaarheid en een gedeelde cloud dienst past daar niet bij.

  • De andere reden is dat klanten het video platform, door middel van het gebruik van API’s, in hun proces willen integreren en dat is met de Pexip cloud dienst niet mogelijk is. We zien dat laatste veel in de zorg terug bijvoorbeeld maar ook bij bedrijven zoals Skedify die Infinity in hun scheduling pakket hebben geïntegreerd.

[fusion_youtube id=”https://youtu.be/e6fA_zmp7TU” alignment=”” width=”1920″ height=”1080″ autoplay=”false” api_params=”&rel=0″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

AL ONZE PARTNERS