Een overzichtelijke werkplek management hoe krijg je die?

Ook altijd moeite met het zoeken van een vergaderruimte of een werkplek in deze hybride wereld? Samen met Joan bieden wij een oplossing aan voor werkgever en werknemer.

Wanneer je op kantoor mag komen en kan overleggen met je collega’s en dan de hele tijd gestoord worden door mensen die de meeting binnen komen lopen. Of dat je op kantoor aankomt en er is geen werkplek meer voor je vrij? Wij herkennen dit probleem en willen graag samen met Joan dit probleem voor u oplossen.

Joan workplace management systeem

Het portfolio van Joan is opgebouwd rond een ultra-low-power, duurzaam display platform. Het bestaat uit 5 onderscheidende softwareoplossingen die van elke werkplek een betere, efficiëntere en veiligere werkplek maken: Room, Desk, Visitor, Home & Sign. De oplossingen zijn stand-alone, maar kunnen worden aangesloten op een krachtig, centraal beheerd systeem.

Door Joan room of Joan desk te kiezen geeft u een duidelijke structuur aan de workplace management, zo kan je ook in de Joan app of webbrowser zien welke ruimtes en werkplekken nog beschikbaar zijn en kan je deze direct boeken. Dus nooit meer lang zoeken naar een ruimte die beschikbaar is voor uw meeting of naar een plek zoeken waar je rustig je werk kan doen. De hardware van Joan kan je makkelijk installeren zonder te hoeven boren of kabels te trekken. Het werkt via WIFI en kan door middel van een handige smart magneet gemonteerd worden.

Joan portfolioDe hardware

De hardware van Joan is gemaakt uit gerecycled aluminium wat oneindig hergebruikt kan worden en het glas is gemaakt uit niet vervuilde grondstoffen die op een zeer efficiënte wijze worden gefabriceerd, wat gevolg heeft dat er zo min mogelijk schoon water wordt verspild. Waardoor Joan een zo milieuvriendelijk mogelijk glas krijgt wat mogelijk is. En om helemaal rond te maken komt de Joan in recyclebaar karton.

En dit allemaal zonder compromissen te maken want de hardware heeft een uitvalpercentage van 0.63% wat de laagste in de branche is.

Ook heeft Joan, Joan Bots, waarmee je een kamer of resource kunt boeken op hetzelfde platform als waar je met jouw collega’s praat zoals Microsoft teams of google zoom. Mochten jij en jouw collega niet op hetzelfde platform praten. Bestaat er ook een gratis API waarbij u de functionaliteit in andere porgamma’s kan toevoegen.

Naast deze korte en snelle introductie van Joan hebben wij nog lang niet alles kunnen vertellen. Mocht je verder informatie willen over de mogelijkheden van het Joan Workplace Management System portfolio bij jouw op kantoor.

Mark Schwier is een van de oprichters van Avesqo en eindverantwoordelijk voor de operatie. Houdt van snel schakelen en duidelijk communiceren. Zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van werk die hij bij jou (maar ook bij Avesqo!) wil afleveren.

AL ONZE PARTNERS