TSS

Home|TSS

TSS

2023-12-11T15:25:53+01:00

Waarom TSS?

TSS staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van cross-mediale oplossingen, en deze samenwerking opent de deur naar een geheel nieuwe dimensie van mogelijkheden voor beide bedrijven.

TSS Cross Media Group B.V. deelt onze passie voor innovatie en streven naar slimmer vergaderen. Met hun bewezen staat van dienst in het leveren van op maat gemaakte cross-media oplossingen, geloven we dat deze samenwerking onze gezamenlijke kracht zal vergroten. Samen streven we ernaar om klanten een nog breder scala aan hoogwaardige technologische producten en diensten te bieden.

Software voor interne & externe communicatie

TSS werd opgericht in 1990 en heeft zich sindsdien toegelegd op de ontwikkeling van software voor digitale visuele communicatie. In de beginjaren lag de focus voornamelijk op de broadcast-industrie (TV-zenders/producenten), maar later werden ook andere marktsegmenten toegevoegd, zoals bedrijven, onderwijs, gezondheidszorg, industrie, en meer.

Gedurende vele decennia zijn wij actief geweest in het zelfstandig ontwikkelen van software en het samenstellen van hardware om oplossingen te bieden aan onze klanten. Deze oplossingen stellen hen in staat om effectief te communiceren, zowel intern als extern, of een combinatie van beide (hybride vergaderen). Onze ontwikkelingspijlers zijn gebaseerd op gebruikersvriendelijkheid, stabiliteit, flexibiliteit en veelzijdigheid. Door deze aspecten te combineren, creëren wij producten die klanten gedurende vele jaren kunnen inzetten om hun boodschap effectief over te brengen naar de juiste doelgroep.

Avesqo en TSS

Avesqo, met zijn toewijding aan het leveren van geavanceerde technologische oplossingen, heeft TSS Cross Media Group B.V. gekozen als strategische partner om synergiën te creëren en de technologische mogelijkheden verder te verkennen. TSS Cross Media Group B.V. staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van cross-mediale oplossingen, en deze samenwerking opent de deur naar een geheel nieuwe dimensie van mogelijkheden voor beide bedrijven.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant