QSC

Home|QSC

QSC

2023-03-17T13:57:50+01:00

WAAROM QSC?

Uit de voorliefde muziek, QSC is namelijk voorbestaan uit een onderneming die zich bezighield met gitaarversterkers voor artiesten. Maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig audio en video bedrijf.

Hierdoor gingen zij altijd voor het beste resultaat, door deze reden zijn ze ook zo groot geworden omdat ze goed zijn in wat ze doen. Om een van de oprichters te quoteren “Looking back at it all, I was pretty idealistic. I just wanted a cool little company that built nice stuff, didn’t burn anybody, and let me make a decent living,” says Pat. ”

QSC products

De oplossingen

QSC ZONE

QSC heeft een uitgebreid aanbod voor bijna alle audio, video en control platformen. Door al deze soorten producten aan te bieden kan je een volledige ruimte inrichten, waardoor je ruimte van de hoogste categorie is gegarandeerd. Zo kun met QSC zelfs grote ruimtes voorzien van het beste geluid zoals lunchruimte maar ook auditoriums.

Je kan verschillende zones instellen als je bijvoorbeeld in de lunchruimte ander soort muziek wilt dan bij de receptie maar wel op 1 systeem al je audio wilt hebben. Hiervoor zijn de oplossingen van QSC perfect voor bedrijven die alles op 1 systeem willen laten draaien.

Daarnaast heeft QSC ook een oplossing voor videovergaderen. Zo hebben ze verschillende camera’s die perfect geïntrigeerd kunnen worden in het QSC-systeem. En werken samen met de meest bekende video vergader platformen zoals: Microsoft-teams, Google meet en Zoom.

Avesqo & QSC

Het partnerschap tussen Avesqo en QSC is er eentje om trots op te zijn, want zo zorgen ze ervoor dat audio altijd past in de juiste setting. Zo kun je met QSC alles op audiogebied verzorgen, van restaurant tot een hybride vergaderruimte met QSC is de oplossing altijd dichtbij.

Hierdoor heeft QSC voor elke ruimte een oplossing dat ontworpen is voor het gebruikersgemak zo kan je alles makkelijk instellen via de mobiele app. Maar ook te besturen via een wall-mount waar snel bepaalde instellingen te veranderen is. De hardware is dan ook gecertificeerd voor Microsoft-teams en Zoom waardoor de maximale flexibiliteit gegarandeerd kan worden.

QSC mtr qsc X zoom

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant