ONTMOETEN
& VERGADEREN

De manier waarop we met onze collega’s vergaderen of ontmoeten is de afgelopen tijd in een enorm tempo veranderd.

Ontmoeten en vergaderen

Omdat we anders met elkaar omgaan, verandert ook de wijze van samenkomen

Collega’s hoeven bijvoorbeeld niet altijd meer fysiek in een vergaderruimte aanwezig te zijn, om deel te kunnen nemen aan een productieve meeting. Het component “video” aan “videovergaderen” is een onmisbaar onderdeel in het ontmoeten van collega’s geworden. Ook de manier waarop we met externe stakeholders omgaan verandert hiermee. Met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Tegenwoordig noemen we dit vaak: Hybride vergaderen.

Avesqo kijkt vanuit de gebruikerssituatie en de daaruit ontstane vraag naar de beste apparatuur die hierbij hoort. Zo is de eindgebruiker verzekerd van een minimale opstarttijd van de vergadering. En zo houden ze meer tijd over om productief te zijn.

Om tot de beste oplossing voor vergader- of ontmoetingsruimtes te kijken, lopen we een aantal zogenaamde “checkpunten” door met elkaar.

Deze zijn:

  • Is er al een vaste tool om intern te videoconferencen? Zo nee, is dit gewenst?

  • Is het wenselijk om vanaf eigen laptop (device) een vergadering op te zetten of moet hier een vaste oplossing voor in de ruimte aanwezig zijn?

  • Is er al audiovisuele of video conferencing apparatuur aanwezig in de ruimtes en worden deze naar tevredenheid gebruikt?

  • Zijn er lopende overeenkomsten met leveranciers of fabrikanten van deze apparatuur?

  • Welke functionele en technische beheerders zijn er binnen de organisatie betrokken bij dit soort oplossingen?

Op basis van deze situatie gaan we een oplossing vormgeven die op de gebruiker is gericht, of dit nu een paar of tientallen ruimtes zijn. Ook de grootte of locatie van ruimte is dan minder relevant en met de juiste apparatuur in te richten. Samen creëren we een infrastructuur voor ontmoeten en vergaderen, die modulair uit te breiden is. Uiteindelijk moeten deze ruimtes een middel zijn voor jouw doel: productief met vergadertijd om gaan.

Bij hoogwaardige kwaliteit van onze diensten horen gelijksoortige producten. Avesqo heeft met geselecteerde fabrikanten en leveranciers een partnership, zodat jij verzekerd bent van goede producten en ondersteuning hierop (zowel korte als lange termijn!)

Voor dit soort oplossingen partneren we vaak met onderstaande fabrikanten:

Heb je zelf goede ervaring met andere merken of gebruik je die al? Geen probleem, het belangrijkste is dat de gekozen oplossing bij jullie organisatie past. We gaan graag het project met je aan!

Bekijk ook onze andere oplossingen

COMMUNICEREN & PRESENTEREN

Jouw (commerciële) boodschap verdient de beste weergave.

BEHEREN & ONDERSTEUNEN

Geen zorgen om de gebruikte hard -en software. Die houden wij “up & running” voor je.

Wil jij graag bij ons komen werken? Check dan snel alle openstaande vacatures!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Deel deze pagina, kies je platform!