Online vergaderen

In 2020 en 2021 is de manier van werken compleet veranderd. Thuiswerken was eerder een uitzondering dan regel, maar tegenwoordig is op afstand werken niet meer weg te denken. Online vergaderen en hybride werkplekken is de toekomst. Avesqo verzorgt graag gebruiksvriendelijke vergader- en presentatie oplossingen voor jouw bedrijf.

Ontmoeten en vergaderen

Online vergaderen is de nieuwe standaard

Online vergaderen zal niet meer verdwijnen. Een meeting  kan plaats vinden zonder dat alle collega’s in dezelfde ruimte hoeven te zijn. Dit zorgt ervoor dat vergaderingen makkelijker te organiseren zijn, kosteneffectief zijn en je simpelweg veel tijd bespaart. Online vergaderen is de oplossing voor zowel grote meetings, een snelle brainstorm en kort en krachtige vergaderingen tussendoor.

Oplossingen op maat

Avesqo biedt jouw organisatie de beste audio- en video apparatuur online vergaderingen. Zo bieden wij oplossingen voor online vergaderruimtes,

cloud based videoconferencing en eigen video omgevingen. Wij zoeken voor elk bedrijf een geschikte oplossing. Dit doen we aan de hand van een aantal checkpunten:

  • Is er al een vaste tool om intern te video vergaderen? Zo nee, is dit gewenst?
  • Is het wenselijk om vanaf eigen laptop (device) een vergadering op te zetten of moet hier een vaste oplossing voor in de ruimte aanwezig zijn?
  • Is er al audiovisuele of video apparatuur aanwezig in de ruimtes en worden deze naar tevredenheid gebruikt?
  • Zijn er lopende overeenkomsten met leveranciers of fabrikanten van deze apparatuur?
  • Welke functionele en technische beheerders zijn er binnen de organisatie betrokken bij dit soort oplossingen?Op basis van deze punten ontwikkelen we een oplossing die voor iedereen gebruiksvriendelijk is. We creëren een infrastructuur met als doel productief online vergaderen.

Onze partners

Om de beste oplossingen en onderhoud te bieden, werkt Avesqo samen met een aantal strategische partners. Deze partner leven producten en houden ons up-to-date over ontwikkelingen en innovaties.

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat Avesqo kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met ons. We bekijken graag wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf.

Bekijk ook onze andere oplossingen

COMMUNICEREN & PRESENTEREN

Jouw (commerciële) boodschap verdient de beste weergave.

BEHEREN & ONDERSTEUNEN

Geen zorgen om de gebruikte hard -en software. Die houden wij “up & running” voor je.

Wil jij graag bij ons komen werken? Check dan snel alle openstaande vacatures!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Deel deze pagina, kies je platform!