Narrowcasting software

De manier waarop we met onze collega’s vergaderen of ontmoeten is de afgelopen tijd in een enorm tempo veranderd.

Ontmoeten en vergaderen

Via narrowcasting software houd je jouw organisatie up-to-date over alle interne hoogtepunten en mededelingen. Heel eenvoudig wordt jouw boodschap uitgezonden op moderne beeldschermen! Je kunt narrowcasting inzetten binnen je eigen bedrijf maar ook om naar buiten (klanten, bezoekers, patiënten) te communiceren.

Narrowcasting systeem

Met een narrowcasting systeem is het mogelijk om op gerichte tijden en op gerichte plaatsen, gerichte boodschappen aan een bepaald publiek te tonen. Het gaat hier om de perfecte boodschap vertellen en hoe dit gebeurd. Wanneer dit bepaald is gaan wij met jullie in gesprek om de best passende oplossing te vinden. Vervolgens zullen we de gebruikers opleiden om het narrowcasting systeem te kunnen gebruiken. Het klinkt overigens moeilijker dan dat het is, want wij houden van goed werkende en eenvoudige oplossingen voor presenteren en communiceren. Zo faciliteren wij een narrowcasting zonder abonnement.

Narrowcasting oplossingen

Door middel van centrale narrowcasting software en slimme indeling van displaylocaties, kan een contentbeheerder met minimale moeite zijn doelgroep bereiken.

Deze doelgroep delen we in twee categorieën:

    • Externe communicatie: Denk hierbij aan (commerciële) uitingen naar klanten, zogenaamde Digital Out of Home (van die grote masten langs de snelweg of winkelcentra), maar ook verspreiden van veiligheidsinformatie op schermen in publieke ruimtes.
    • Interne communicatie: Hieronder valt meestal interne bedrijfsinformatie, veiligheidsinformatie, multimedia in kantines, ruimtereservering overzicht en nog veel meer.

De belangrijkste succesfactor voor deze oplossing, is het in kaart brengen van de aangewezen gebruikers. Of dit nu de receptioniste is, of een extern mediabureau, deze stakeholders moeten gefaciliteerd worden met een systeem, dat ze geautomatiseerd helpt om content te publiceren. Betrek daarnaast ook de IT-afdeling om te verifiëren dat de oplossing ook via het netwerk (of daarbuiten!) kan draaien.

Veel narrowcasting software werkt tegenwoordig via de cloud. Dit heeft minimale impact op je netwerk en zorgt voor een snelle en modulaire uitrol mogelijkheid. Daarnaast kan de gebruiker via elke laptop of pc inloggen, mits deze de juiste rechten heeft. Indien er vanuit IT-beleid toch een oplossing binnen de organisatie zelf gehost moet worden, is dit uiteraard geen probleem!

Tot slot gaan we inventarissen welke beelddragers er ingezet kunnen worden voor jouw organisatie. De meeste narrowcasting software werkt tegenwoordig prima op de vaak aanwezige interne media player op displays. Indien de toepassing dit niet toestaat, wijken we uit naar een aparte media player. Dit kan ook een mix zijn, zolang de TCO voor jouw oplossing maar zo laag mogelijk blijft. De grootte en het type display hangt af van de ruimte waar deze in hangt en de duur waarop het display aan staat. Hiervoor gebruiken we professionele displays, LCD, LED of OLED. Deze kunnen wel tot 16, 18 of zelfs 24 uur per dag aan staan.

Onze partners

Bij hoogwaardige kwaliteit van onze diensten horen gelijksoortige producten. Avesqo heeft met geselecteerde fabrikanten en leveranciers een partnership, zodat jij verzekerd bent van goede producten en ondersteuning hierop (zowel korte als lange termijn!)

Voor dit soort oplossingen werken we vaak samen met onderstaande fabrikanten:

Contact

Heb je zelf goede ervaring met andere merken of gebruik je die al? Geen probleem! Het belangrijkste is dat de gekozen oplossing bij jullie organisatie past. Avesqo gaat graag het project met je aan!

Bekijk ook onze andere oplossingen

COMMUNICEREN & PRESENTEREN

Jouw (commerciële) boodschap verdient de beste weergave.

BEHEREN & ONDERSTEUNEN

Geen zorgen om de gebruikte hard -en software. Die houden wij “up & running” voor je.

Wil jij graag bij ons komen werken? Check dan snel alle openstaande vacatures!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Deel deze pagina, kies je platform!