Het nieuwe werken in 2021

Het nieuwe werken. Een hybride vorm waarbij je vanuit elke plek op elk moment kan werken. Hierbij is het belangrijk dat de werkgever goede werkplekken faciliteert. Zowel fysieke als online werkplekken. Avesqo biedt gebruiksvriendelijke vergader- en presentatieoplossingen afgestemd op jouw organisatie.

Ontmoeten en vergaderen

Het nieuwe werken is in 2021 de standaard geworden. Dat houdt in online vergaderen en niet meer vijf dagen in de week naar kantoor. Je bepaalt zelf vanaf waar je werkt en wanneer je werkt. Hybride vergaderen is een uitstekende oplossing hiervoor. Een meeting zowel online als offline op locatie. Dit vraagt om betrouwbare en gebruiksvriendelijke ICT-oplossingen.

Afgestemd op jouw organisatie

Avesqo kijkt per organisatie wat de beste oplossing is en zorgt zo voor de meeste efficiënte manier van het nieuwe werken. Wij kijken naar de situatie en vraag van de verschillende gebruikers en hoe daar op ingespeeld moet worden. Dit doen wij aan de hand van een aantal checkpunten:

  • Is er al een vaste tool om intern te video vergaderen? Zo nee, is dit gewenst?
  • Is het wenselijk om vanaf eigen laptop (device) een vergadering op te zetten of moet hier een vaste oplossing voor in de ruimte aanwezig zijn?
  • Is er al audiovisuele of video apparatuur aanwezig in de ruimtes en worden deze naar tevredenheid gebruikt?
  • Zijn er lopende overeenkomsten met leveranciers of fabrikanten van deze apparatuur?
  • Welke functionele en technische beheerders zijn er binnen de organisatie betrokken bij dit soort oplossingen?

Het doel van onze oplossing is het nieuwe werken zo efficiënt mogelijk maken. Een groot onderdeel hiervan is het productief maken van vergadertijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een minimale opstarttijd van de online vergadering. We creëren een infrastructuur afgestemd op jouw bedrijf, waar iedereen op een gebruiksvriendelijke manier in kan werken. Dit infrastructuur is vervolgens altijd modulair uit te bouwen.

Onze partners

Om de beste oplossingen en onderhoud te bieden, werkt Avesqo samen met een aantal strategische partners. Deze partner leven producten en houden ons up-to-date over ontwikkelingen en innovaties.

Contact

Wil je meer informatie over hoe Avesqo jouw organisatie kan helpen bij de meeste efficiënte manier van het nieuwe werken? Neem dan contact op met ons. We bekijken graag wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf.

Bekijk ook onze andere oplossingen

COMMUNICEREN & PRESENTEREN

Jouw (commerciële) boodschap verdient de beste weergave.

BEHEREN & ONDERSTEUNEN

Geen zorgen om de gebruikte hard -en software. Die houden wij “up & running” voor je.

Wil jij graag bij ons komen werken? Check dan snel alle openstaande vacatures!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Deel deze pagina, kies je platform!