RUIMTERESERVERING

Met alle toename in flexibiliteit van vergaderen en ontmoeten, ontstaat er ook een andere dynamiek in het gebruik van de faciliteiten en ruimte binnen het bedrijfspand.

Ruimtereservering

Als je collega’s op kantoor komen om een face-to-face afspraak hebben, moeten ze wel de zekerheid hebben, dat er een geschikte plek is. En dat deze beschikbare plek ook écht vrij is

De meetingcultuur is per organisatie anders. Net als de applicaties die gebruikt worden om vergaderingen te boeken en mensen uit te nodigen. Gelukkig levert Avesqo diverse oplossingen om bij de vergaderkamer deze informatie te tonen, zonder dat er iets wijzigt in de huidige manier van werken. Wij zoeken samen met jou de oplossing die het beste past. En degene die het snelst gebruikt wordt bij de collega’s.

Afhankelijk van de bedrijfs- en vergadercultuur en de aanwezige middelen om ruimtes en werkplekken te reserveren, adviseren wij om modulair uit te breiden. De start is het gebruik maken van een applicatie als Microsoft Outlook/Exchange, Google Calendar of eventueel een aanwezig facilitair management informatie systeem (FMIS).

Aanvullende componenten zijn dan:

  • Meeting room displays – dit zijn kleine (touchscreen) displays die de actuele status van de bijbehorende kantoorruimte of bureau aangeeft. Er zijn ook opties om verder te ondersteunen met kleuraanduidingen om beschikbaarheid te laten zien. We hebben zelfs een volledig draadloze versie, indien er geen kabels getrokken kunnen worden bij de ingang van de vergaderruimte, waar toch vaak gals gebruikt wordt.

  • Informatie verzamel schermen – vaak gecombineerd met digital signage, zorgen deze schermen op strategische plekken voor een totaaloverzicht van beschikbaarheid vergaderruimtes. Niets zo vervelend om ad-hoc een vergadering te willen starten en pas voor de ruimte te zien dat deze bezet is.

  • Boekings app – Als je snel een ruimte wilt reserveren, heb je niet altijd je laptop of pc aanstaan. Met een app op je smartphone kun je dit alsnog snel regelen!

  • Sensoren – Om zogenaamde “spookboekingen” te voorkomen, of om überhaupt de bezettingsgraad van de faciliteiten te monitoren, zijn sensoren een slimme oplossing. Deze kunnen bijvoorbeeld onder de vergadertafel geplaatst worden. Indien er na een bepaalde tijd na aanvang vergadering nog niemand is gaan zitten, wordt de vergaderruimte weer vrijgegeven. Met diezelfde sensoren kun je ook rapportages maken van de daadwerkelijke bezetting over een langere periode. En hiermee kun je naast ruimten reserveren ook veel beter zien, welke bedrijfsruimte relevant is.

Merken voor ruimtereservering die wij graag gebruiken:

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bekijk alle vormen van onze dienstverlening

VERGADER -EN ONTMOETINGSRUIMTES

Oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw manier van tijd en plaats onafhankelijk werken.

VIDEOCONFERENCING IN DE CLOUD

Dat je collega’s niet op kantoor aanwezig zijn. Wil allang niet meer betekenen dat je niet met ze kan samenwerken. Door middel van videoconferencing oplossingen, is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen.

VIDEOCONFERENCING ZELF GEHOST

Indien er vanwege IT policies dan toch geen externe cloudoplossingen gevoerd mogen worden. Heeft Avesqo ook nog de mogelijkheid om een “eigen” video omgeving op te zetten.

DIGITAL SIGNAGE

Met de veranderende dynamiek in (digitale) communicatie wordt het daarom ook steeds belangrijker om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijke je boodschap bij de juiste doelgroep bereikt.

RUIMTERESERVERING

Met alle toename in flexibiliteit van vergaderen en ontmoeten. Ontstaat er ook een andere dynamiek in het gebruik van de faciliteiten en ruimte binnen het bedrijfspand.

PLANNING

Door een online planningstool te gebruiken, kan je personeel voor andere zaken ingezet worden. Deze kun je koppelen aan je videoconferencing oplossing, zodat deze ook gelijk in gebruik wordt genomen als het (advies)gesprek.

Neem vandaag nog contact op of maak gebruik van de gratis quickscan voor vergaderoplossingen.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

CONTACT
QUICKSCAN

Deel deze pagina, kies je platform!