BETERE
DIENSTVERLENING

Avesqo wil de beste dienstverlening leveren die nodig is om jou met de beste oplossing te helpen. Dit doen we samen met strategische partners voor de hardware en door al onze collega’s up to date te houden van alle kennis en dienstverlening die wij  nodig hebben om jou deze beste oplossing te bieden. Deze oplossingen zijn in te delen in onderstaande specialismen:

audiovisuele dienstverlening
audiovisuele oplossingen - Ontmoeten en vergaderen
audiovisuele oplossingen - Ontmoeten en vergaderen

ONTMOETEN & VERGADEREN

De manier waarop we met onze collega’s vergaderen of ontmoeten is de afgelopen tijd in een snel tempo veranderd. Omdat we anders met elkaar omgaan, verandert ook de wijze van samenkomen.

audiovisuele oplossingen - communiceren en presenteren

COMMUNICEREN & PRESENTEREN

Hoe houd je je klanten en collega’s zo actueel en doelgericht op de hoogte van wat je bedrijf allemaal te bieden heeft? En dan bij voorkeur ook met zo min mogelijk handelingen en kennis van systemen?

audiovisuele oplossingen - communiceren en presenteren
audiovisuele oplossingen - beheren en ondersteunen
audiovisuele oplossingen - beheren en ondersteunen

BEHEREN & ONDERSTEUNEN

Of je nu 2 of 2.000 vergaderruimtes binnen je organisatie hebt, niets is zo vervelend als de gebruikers er niet tevreden over zijn. Dat komt meestal, omdat deze of niet gebruikersvriendelijk is, of dat er geen ondersteuning is voor de gebruiker. Dat kost kostbare tijd, voordat men echt kan vergaderen. En voor de mensen erna, als er onnodig aan kabels getrokken wordt. Dit geldt natuurlijk ook als die interne boodschap op je narrowcasting displays al twee maanden niet meer relevant is. Is dit door een enthousiaste collega neergezet, die er eigenlijk geen tijd voor heeft? Of is de contentbeheerder niet vertrouwd met de oplossing en doet het daarom niet?

Wil jij graag bij ons komen werken? Check dan snel alle openstaande vacatures!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Deel deze pagina, kies je platform!