De oplossing speciaal voor de woningcorporaties!

Met alle toename in flexibiliteit van vergaderen en ontmoeten. Ontstaat er ook een andere dynamiek in het gebruik van de faciliteiten en ruimte binnen het bedrijfspand. Vooral in de meeting room en tijdens het overleg.

Audiovisueel beheer en ondersteuning

De soorten meeting rooms

Om dit zo overzichtelijk mogelijk te maken hebben wij hieronder 3 standaard kamers gemaakt zodat er een duidelijk beeld ontstaat in wat wij kunnen betekenen. Zo kan je met elk van deze 3 onderstaande ruimtes hybride vergaderen, dit kan met verschillende hardware combinatie waardoor de offline groepsgrote kan verschillen.

De constante verandering in de wereld

De manier van werken en naar het werk gaan verandert in een steeds sneller tempo. Waar het tot voor kort nog vrij uniek was om thuis te werken, is het tegenwoordig een combinatie. Plaats onafhankelijk werken en hybride werkplekken zijn geen onbekende termen meer.

Collega’s hoeven bijvoorbeeld niet altijd meer fysiek in een vergaderruimte aanwezig te zijn, om deel te kunnen nemen aan een productieve meeting. Het component “video” aan “videovergaderen” is een onmisbaar onderdeel in het ontmoeten van collega’s geworden. Ook de manier waarop we met externe stakeholders omgaan verandert hiermee. Met alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

Avesqo kijkt vanuit de gebruikerssituatie en de daaruit ontstane vraag naar de beste apparatuur die daarbij hoort. Wij zorgen dat de wensen en eisen van onze klanten worden vertaald naar een voor hen ideale meeting room. En creëren we samen met de klant een infrastructuur voor ontmoeten en vergaderen. Die modulair uit te breiden is. Uiteindelijk moeten de ruimtes een middel zijn voor het doel: productief met vergadertijd om gaan.

Bij hoogwaardige kwaliteit van onze diensten horen gelijksoortige producten. Avesqo heeft met geselecteerde fabrikanten en leveranciers een partnership. Zodat je als klant verzekerd bent van goede producten en ondersteuning hierop (zowel korte als lange termijn!)

Avesqo proces en kwaliteit

Om een project succesvol te laten verlopen, willen wij zo vroeg mogelijk worden betrokken in het traject om goed naar de AV-vragen te kunnen kijken. Key hierin is, dat er beredeneerd wordt vanuit de vraag en wens van de gebruiker en de situatie waar de oplossing in geplaatst moet worden. Belangrijke pijlers voor het advies dat wij geven zijn: functionaliteit, nieuwe technologie, betrouwbaarheid, beheersbaarheid en vooral gebruiksvriendelijkheid. En door deze manier kunnen wij 100% achter ons aangeboden oplossing staan.

Avesqo is een bedrijf dat via vastgelegde processen een project aanpakt. We maken hierbij gebruik van proces documentatie, overdrachtsmomenten en een projectplan.

Bekijk alle oplossingen

av_vergaderen

VERGADER -EN ONTMOETINGSRUIMTES

Oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw manier van (plaatsonafhankelijk) werken.

videoconferencing

VIDEOCONFERENCING

Door middel van videoconferencing-oplossingen, is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen.

DIGITAL SIGNAGE

Snel en effectief digitaal communiceren met jouw doelgroep waar én wanneer jij dat wilt.

ruimtereservering

RUIMTERESERVERING & PLANNING

Flexibel faciliteiten en ruimtes reserveren en geautomatiseerd plannen van afspraken voor jou en jouw collega’s.

Wil jij graag bij ons komen werken? Check dan snel alle openstaande vacatures!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Altijd up to date blijven?

Altijd het laatste nieuws willen ontvangen over de AV-wereld en Avesqo.

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon*

  E-mail*

  Telefoon

  privacyverklaring*
      

  Deel deze pagina, kies je platform!