PLANNING

Vergaderingen plannen is met de hedendaagse dynamiek al een hele interessante uitdaging binnen je bedrijf. Maar wat als je ook nog resources te plannen hebt om bij klanten in te zetten? Hoe mooi zou het zijn als je de agenda van je engineers of consultants direct kan laten boeken door je klanten. Dit scheelt een hoop werk en voorkomt dubbele afspraken in de agenda’s.

audiovisuele planning

Denk bijvoorbeeld aan het online plannen van een adviesgesprek via videoconferencing, of een afspraak op locatie maken om een storing op te lossen. Door een online planningstool te gebruiken, kan je personeel voor andere zaken ingezet worden. Deze kun je koppelen aan je videoconferencing oplossing, zodat deze ook gelijk in gebruik wordt genomen als het (advies)gesprek.

Voor het geautomatiseerd plannen van afspraken werken wij samen met onze partner Skedify. Zij hebben een volledig ingerichte oplossing om consumenten bepaalde afspraken met je collega’s te laten maken, op een manier die past bij de afspraak. In de simpelste vorm is dit een afspraak op locatie organisatie of klant, maar met de video conferencing module kan met hetzelfde gemak een online afspraak gepland worden.

De mogelijkheden hierin zijn bijzonder uitgebreid. Wil je weten op welke manier dit het beste past bij jou organisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bekijk alle vormen van onze dienstverlening

VERGADER -EN ONTMOETINGSRUIMTES

Oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw manier van tijd en plaats onafhankelijk werken.

VIDEOCONFERENCING IN DE CLOUD

Dat je collega’s niet op kantoor aanwezig zijn. Wil allang niet meer betekenen dat je niet met ze kan samenwerken. Door middel van videoconferencing oplossingen, is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen.

VIDEOCONFERENCING ZELF GEHOST

Indien er vanwege IT policies dan toch geen externe cloudoplossingen gevoerd mogen worden. Heeft Avesqo ook nog de mogelijkheid om een “eigen” video omgeving op te zetten.

DIGITAL SIGNAGE

Met de veranderende dynamiek in (digitale) communicatie wordt het daarom ook steeds belangrijker om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijke je boodschap bij de juiste doelgroep bereikt.

RUIMTERESERVERING

Met alle toename in flexibiliteit van vergaderen en ontmoeten. Ontstaat er ook een andere dynamiek in het gebruik van de faciliteiten en ruimte binnen het bedrijfspand.

PLANNING

Door een online planningstool te gebruiken, kan je personeel voor andere zaken ingezet worden. Deze kun je koppelen aan je videoconferencing oplossing, zodat deze ook gelijk in gebruik wordt genomen als het (advies)gesprek.

Neem vandaag nog contact op of maak gebruik van de gratis quickscan voor vergaderoplossingen.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

CONTACT
QUICKSCAN

Deel deze pagina, kies je platform!