PLANNING

Vergaderingen plannen is met de hedendaagse dynamiek al een hele interessante uitdaging binnen je bedrijf. Maar wat als je ook nog resources te plannen hebt om bij klanten in te zetten? Hoe mooi zou het zijn als je de agenda van je engineers of consultants direct kan laten boeken door je klanten. Dit scheelt een hoop werk en voorkomt dubbele afspraken in de agenda’s.

audiovisuele planning

Denk bijvoorbeeld aan het online plannen van een adviesgesprek via videoconferencing, of een afspraak op locatie maken om een storing op te lossen. Door een online planningstool te gebruiken, kan je personeel voor andere zaken ingezet worden. Deze kun je koppelen aan je videoconferencing oplossing, zodat deze ook gelijk in gebruik wordt genomen als het (advies)gesprek.

Voor het geautomatiseerd plannen van afspraken werken wij samen met onze partner Skedify. Zij hebben een volledig ingerichte oplossing om consumenten bepaalde afspraken met je collega’s te laten maken, op een manier die past bij de afspraak. In de simpelste vorm is dit een afspraak op locatie organisatie of klant, maar met de video conferencing module kan met hetzelfde gemak een online afspraak gepland worden.

De mogelijkheden hierin zijn bijzonder uitgebreid. Wil je weten op welke manier dit het beste past bij jou organisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek.

Bekijk alle oplossingen

av_vergaderen

VERGADER -EN ONTMOETINGSRUIMTES

Oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw manier van (plaatsonafhankelijk) werken.

videoconferencing

VIDEOCONFERENCING

Door middel van videoconferencing-oplossingen, is iedereen in staat om aan overleg deel te nemen.

DIGITAL SIGNAGE

Snel en effectief digitaal communiceren met jouw doelgroep waar én wanneer jij dat wilt.

ruimtereservering

RUIMTERESERVERING & PLANNING

Flexibel faciliteiten en ruimtes reserveren en geautomatiseerd plannen van afspraken voor jou en jouw collega’s.

Wil jij graag bij ons komen werken? Check dan snel alle openstaande vacatures!

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Deel deze pagina, kies je platform!