Meer focus op lokaal ondernemen met Ondernamen

Nog niet zo heel lang geleden werd videoconferencing vaak gebruikt door grotere (multinationale) organisaties, die wij nog steeds met deze oplossingen mogen helpen. Maar videoconferencing is voor iedereen!

Avesqo Ondernamen

Het gebruik van videoconferencing is enorm toegenomen

Het afgelopen jaar is het gebruik van videoconferencing explosief toegenomen. Oplossingen als Microsoft Teams, Zoom of Pexip zijn op iedereen zijn laptop wel te vinden en worden meerdere malen per dag ingezet om met collega’s, klanten of leveranciers in contact te blijven. En straks als we weer terug naar kantoor willen, gaan we deze tools ook in onze vergaderruimtes willen gebruiken!

Totaal ontzorging voor videoconferencing. op hoog niveau en een goede prijs. Gewoon om de hoek

Sinds kort zijn wij aangesloten bij Ondernamen. Deze regionale netwerkonderneming verbindt lokale ondernemers, ook om vaak te ontdekken dat datgene wat je zoekt in de regio te vinden is.

Een belangrijke reden voor ons om bij Ondernamen aan te sluiten is dan ook, dat wij geloven dat goede videoconferencing oplossingen voor ieder type organisatie in te zetten moet zijn. Of je nu twee of tweehonderd vergaderruimtes hebt, er is altijd een videoconferencing en audiovisuele oplossing die past bij het gebruik en de ruimte die er in jouw organisatie is!

De koffie (of thee!) staat klaar in onze showroom in Woerden

Seeing is believing. En daarom hebben we onze showroom in Woerden zo ingericht, dat we op basis van type videoconferencing ruimte de beste oplossing voor je kunnen vinden. Dit doen we met producten van onze strategische partners, zoals Logitech, Samsung, CTOUCH, Crestron, Extron en meer.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en hier een eerste vrijblijvende afspraak voor te maken. Liever dat we bij jou langskomen? Geen probleem! En, want daar geloven wij uiteindelijk in, via video gaat ook perfect lukken!

AL ONZE PARTNERS