Baanbrekend: Cisco werkt nu ook naadloos met Microsoft Teams, Zoom en Google Meet

Sinds kort werkt Cisco naadloos samen met Microsoft Teams, Zoom en Google Meet!

Cisco samen met Zoom, Microsoft Teams en Google Meet

Perfecte integratie

Cisco heeft integraties ontwikkeld die het mogelijk maken om te communiceren tussen verschillende platforms, waaronder Microsoft Teams. Hoewel Cisco, Microsoft, Zoom en Google concurrerende oplossingen hebben voor samenwerking en communicatie, begrijpen ze ook dat veel organisaties een mix van tools en platformen gebruiken. Daarom hebben ze integratiemogelijkheden ontwikkeld om naadloze communicatie tussen hun producten te ondersteunen. Hier zijn enkele manieren waarop Cisco kan integreren met bijvoorbeeld Microsoft Teams:

Direct Routing integratie: Met Direct Routing kunnen organisaties Microsoft Teams gebruiken als een front-end voor oproepen, terwijl de oproepen worden gerouteerd via de telefooninfrastructuur van Cisco. Dit stelt gebruikers in staat om Microsoft Teams te blijven gebruiken voor chat, vergaderingen en samenwerking, terwijl ze profiteren van de telefoonfunctionaliteit van Cisco.

Cisco Webex Meetings integratie: Cisco heeft een integratie ontwikkeld waarmee gebruikers Microsoft Teams kunnen gebruiken om Cisco Webex-vergaderingen te plannen, te starten en eraan deel te nemen. Hierdoor kunnen Teams-gebruikers profiteren van de geavanceerde vergadermogelijkheden van Cisco Webex, zoals grote vergaderingen, interactieve functies en beveiligingsfuncties.

Unified Communications integratie: Hoewel Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Teams verschillende platforms zijn voor unified communications, kunnen ze toch geïntegreerd worden om naadloze communicatie tussen beide omgevingen mogelijk te maken. Dit kan worden bereikt door middel van integraties op het niveau van de call-routing en directory synchronisatie.

Cisco Webex Teams integratie: Cisco Webex Teams kan ook geïntegreerd worden met Microsoft Teams, waardoor gebruikers van beide platforms berichten kunnen uitwisselen, documenten kunnen delen en samenwerken aan projecten, zelfs als ze verschillende tools gebruiken voor hun dagelijkse communicatie.

Deze integraties stellen organisaties in staat om de kracht van zowel Cisco als Microsoft te benutten, terwijl ze tegelijkertijd flexibiliteit bieden aan gebruikers om de tools te kiezen die het beste aansluiten bij hun behoeften en workflows.

Cisco integratie Microsoft Teams, Google Meet, Zoom

De voordelen van deze samenwerking zijn onder meer:

  • Verhoogde flexibiliteit: Gebruikers kunnen deelnemen aan vergaderingen met hun favoriete platform, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over compatibiliteitsproblemen.
  • Eenvoudig beheer: IT-beheerders hoeven maar één platform te beheren, waardoor de complexiteit en kosten worden verminderd.
  • Verbeterde productiviteit: Gebruikers kunnen efficiënter samenwerken met collega’s die verschillende platforms gebruiken.

Geïnteresseerd in een naadloze en gebruiksvriendelijke videoconferentie technologie?

Jaarlijks bedenken en implementeren wij voor onze klanten honderden op maat gemaakte oplossingen. We denken ook graag met jou mee om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Bel gerust eens naar +31 (0)88 – 1650200 of stuur een mail naar info@avesqo.com.

Vragen, advies of een offerte op maat?

Bedrijven ondersteunen wij met slimmer vergaderen. Dit doen we voor bedrijven zoals Vodafone/Ziggo, FrieslandCampina en diverse andere type bedrijven. Voor elk bedrijf bedenken, maken en installeren wij een op maat gemaakte oplossing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, kosten of heb je gewoon een vraag of wil je advies? Vul het formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

    E-mail*

    Telefoon

    privacyverklaring*