Commercieel talent gezocht als junior accountmanager (full-time 38 uur)

Ben jij commercieel gedreven, maar hou je altijd de kwaliteit en de lange termijn relatie met je klanten in het achterhoofd? Voel jij je het best op je plek bij een bedrijf waar je iedere dag kan blijven leren en meegroeien?

junior accountmanager

Wie

Vanwege groei van ons bedrijf zoeken wij een Junior account manager.

Herken jij je in het volgende profiel?

* enthousiast en positief
* commercieel ingesteld, communicatief sterk
* stevige interesse in audiovisuele en videoconferencing oplossingen
* MBO niveau (door opleiding of ervaring) en leergierig
* energiek en flexibel* in je werk hecht je aan kwaliteit, werkethiek en integriteit. Je vindt het leuk om samen met klanten en collega’s naar de beste oplossing te zoeken.

Kennis van deze markt is een pré, maar we vinden het belangrijker dat jij gemotiveerd bent. Bij ons kan je de benodigde kennis en ervaring opdoen en extra opleidingen volgen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd!

WAT

Als junior accountmanager word je verantwoordelijk voor nieuwe relaties op het gebied van audiovisuele en videoconferencing oplossingen. Dit kan via binnenkomende leads zijn of afspraken die je zelf regelt. Jij ziet als geen ander welke klantcontacten succesvol zijn en bent niet alleen goed in staat om relaties aan te gaan, maar ook om ze uit te bouwen. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij het opstellen van offertes.

Hiermee gaan we je uiteraard helpen. Eerst maken we je wegwijs binnen onze organisatie, zodat je weet bij wie je waarvoor terecht kan. Ook krijg je van ons een intern opleidingstraject, waar we je bekend maken met onze processen en systemen. Uiteraard trainen we je ook in de benodigde kennis over de oplossingen die we aanbieden. En in een dynamische markt als deze, blijven we die kennis ook met je delen.

Je gaat samen met de salesmanager op pad naar bestaande en nieuwe klanten. Jouw drive is natuurlijk dat je hierin zelfstandig wordt, zodat je na verloop van tijd het hele salestraject zelfstandig kan uitvoeren.

WAAROM

Avesqo, opgericht in 2015, is een sterk groeiend bedrijf. We werken in een hecht team en halen onze energie en motivatie uit het aanbieden, opleveren en onderhouden van kwaliteitsoplossingen. Hierin heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid. We zoeken daarom iemand die ambitieus is en zich wil blijven ontwikkelen, ook binnen het bedrijf. Wat je van ons kan verwachten:

  • Interne en externe opleidingen, passende bij de functie en je ambitie
  • Prima basis salaris met een realistisch bonusmodel
  • Passende auto van de zaak
  • Telefoon en laptop van de zaak
  • Je valt onder de CAO Metaal & Techniek

WANNEER

Gisteren! We kunnen je hard gebruiken, dus als we een goede match hebben, kun je snel starten. Neem contact op met:

https://www.avesqo.com/contact/ of vraag naar Yoni Matser (sales manager) via 088-1650200

We nodigen je uit voor een eerste gesprek ons kantoor. Zo kun je gelijk kennis maken met de aanwezige collega’s en vragen stellen. Na een positief eerste gesprek nodigen we je uit voor een vervolggesprek met directie en bespreken we een passend aanbod. Vergeet vooral je LinkedIn profiel niet door te geven, dat scheelt weer een CV opstellen. Als we er uitkomen met elkaar, heten we je van harte welkom als nieuwe Avesqo collega!

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Avesco Audiovisueel - jouw professionele partner

AL ONZE PARTNERS