Heb jij talent in techniek?

Kom werken aan jouw skills bij Avesqo als Audiovisueel Engineer. Je gaat werken bij toffe en grote klanten in Nederland. Jij bent degene die alle audiovisuele ruimtes gaat inrichten. Maar dit is niet het enige dat je gaat doen. Jij bent ook het aanspreekpunt voor het opzetten van Teams en Zoom gesprekken. De klant weet jou te vinden voor alle vragen en jij begeleidt deze van A t/m Z.

audiovisuele planning

Over Avesqo

Avesqo richt zich op alles wat te maken heeft met digitale bedrijfscommunicatiemiddelen. Wij maken visueel samenwerken makkelijk en toegankelijk met audiovisuele oplossingen. Denk hierbij aan het leveren, installeren en onderhouden van video vergadersystemen, vergaderzalen, videowalls en narrowcasting oplossingen. Dit doen we voor toffe en grote klanten door heel Nederland (en soms zelfs daarbuiten). Het stopt uiteraard niet bij de technologie. Wij leveren bedrijven ook ondersteuning zodat ze zo slim mogelijk blijven werken.

Wie zoeken wij en wat vind je bij ons?

We zoeken iemand die affiniteit heeft met audiovisuele hardware en software. Avesqo is dé springplank om jouw kennis te vergroten en specialist te worden in AV. Waarmee wij ons onderscheiden van andere partijen op de markt? Nou, een hele hoop: groei stimuleren, platte structuur, fouten accepteren en openstaan voor vragen zijn elementen die centraal staan bij Avesqo.

Bij ons op de werkvloer

Bij ons op de werkvloer bieden we een leerzame omgeving waar je fouten mag maken, maar waar we wel met z’n allen van leren. Avesqo is één van de snelst groeiende bedrijven in de AV-branche, en dat doen we samen. Met nieuwe ontwikkelingen die snel opkomen, een groeiende vraag naar digitale communicatiemiddelen en steeds meer mogelijkheden op technisch gebied mogen we bij Avesqo aan de slag met de mooiste projecten en weten we elkaar onderling te versterken met nieuwe ideeën en kennis. We staan dan ook te springen om jouw kennis en ervaring!

Wat ga je doen?

Als Audiovisueel Engineer (starter) installeer je samen met een ervaren collega audiovisuele oplossingen bij onze klanten. Je komt in een jong en fris bedrijf terecht waar eindeloze mogelijkheden zijn om te leren en groeien. Wij leiden je heel graag op en steken daar graag de nodige tijd en energie in; zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Installeren van audiovisuele oplossingen zoals TV schermen, audio en videoconferencing
 • Oplossen van storingen op locaties bij de klant
 • Opbouwen van demo’s bij potentiële klanten

Je zal tijdens kantoortijden werken maar we vragen flexibiliteit als de projecten daarom vragen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kansen om impact te maken in het bedrijf.

Wat wij bieden:

 • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Pensioenregeling conform CAO metaal en techniek
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid om jouw functie uit te voeren
 • Werken met mooie merken als Samsung en Logitech
 • Een intern opleidingsplan, jij bepaalt jouw specialiteit binnen Avesqo
 • Mogelijkheden tot externe opleiding
 • Ervaring opdoen binnen een unieke markt waar je je hele leven profijt van hebt

Wat wij vragen:

 • Affiniteit met audiovisuele middelen en ICT
 • Je hebt twee rechterhanden (of linker als je links bent)
 • Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
 • Je bent discreet, communicatief vaardig, ambitieus en zeer klantgericht
 • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B

Werken bij Avesqo?

Denk je dat Avesqo bij jou past? Stuur een bericht met jouw CV en motivatie naar hester.verweij@avesqo.com. Zien wij een potentiële match? Dan nodigen we je uit in ons moderne kantoor in Woerden. Hier gaan we samen in gesprek en krijg je gelijk een goede kijk op wat wij doen. Wie weet ben jij wel onze nieuwe collega!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hester Verweij 06-26136718

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

AL ONZE PARTNERS