Telelogos

Home|Telelogos

Telelogos

2021-01-27T10:09:04+01:00

WAAROM TELELOGOS?

Telelogos is een software editor gespecialiseerd in Digital Media en Connected Devices.

Als onderdeel van het Smart Building initiatief, gebruiken bedrijven en organisaties de Telelogos oplossingen om interne communicatie en werkplek beheer te verbeteren.

Telelogos - Avesqo partner

Telelogos wordt door veel bedrijven geprezen om zijn intuïtieve en eenvoudige gebruik

Gebruikers kunnen content creëren en weergeven op alle soorten schermen op elke locatie (bijvoorbeeld receptie, wachtruimte, gangen, open ruimten, productielijnen). Bovendien kunnen ze de beschikbaarheid en het reserveren van workspaces beheren via meerdere devices en applicaties (bijvoorbeeld mobiel, kiosk of Outlook add-on).

Een gebruiksvriendelijke tool voor apparaat beheer (device management) is inbegrepen in de oplossingen van Telelogos en stel IT & facilitair management in staat om hun “fleet” van verbonden devices (displays, smartphones, tablets, pc’s), op afstand te bedienen en te beheren.

Telelogos heeft ondertussen meer dan 2.000 klanten met 500.000 licenties die in meer dan 50 landen worden gebruikt en bij allerlei soorten bedrijven, van MKB tot grote multinationale bedrijven.

Avesqo & Telelogos

Alhoewel Telelogos een van onze jongste partnerships is, zijn zij een van de langst bestaande softwarebedrijven voor “smart digital signage oplossingen”.

Vanuit hun oorsprong tot het op afstand monitoren van devices, naar het huidige aanbod van digital signage en meeting roommanagement oplossingen, passen onze bedrijfsfilosofieën heel goed bij elkaar. Ze bieden een technischgeorienteerd product aan, met enorm veel mogelijkheden om met andere (bestaande) applicaties te koppelen. Hierdoor is het ideaal in te zetten bij zogenaamde “as-is” situaties bij bedrijven, waar de digital signage een verlengstuk wordt van reeds bestaande (communicatie) applicaties.

Support van Telelogos is goed en snel. Naar ideeën vanuit klant en partners wordt goed geluisterd en dit zie je terug in de roadmap van de software. Ook vanuit een “technology ecosystem” gedachte, certificeren zij aanverwante hardware componenten, zodat de werking gegarandeerd is.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant