Project Description

WAAROM LG BUSINESS SOLUTIONS?

Naast een perfecte beeldkwaliteit met levensechte kleurweergave en een brede kijkhoek, staan alle LG digital displays ook voor levensechte helderheid.

De systemen van LG zijn eenvoudig te installeren en ze zijn, door hun flexibiliteit en strakke ontwerp, ook zeer veelzijdig.

LG Business Solutions denkt graag met u mee

Of het nu om gaat om hospitality, retail, corporate of healthcare, LG denkt graag mee over hoe uw ruimtes de beste uitstraling krijgen én biedt de juiste oplossingen voor elke situatie.

Deze oplossingen maken de scherpste visuele weergaven mogelijk en ontplooien zowel informatie als advertenties op onevenaarbare manier.

De LG Digital Signage oplossingen bieden een futuristisch kijkje in de toekomst met hun haarscherpe contrast, verfijnd ontwerp en voortreffelijke prestaties.
Daarnaast geeft LG LED Signage alle ruimtes een nieuwe dimensies met zijn indoor- en outdoor toepassingen.

Kortom, voor elke situatie heeft LG een oplossing.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Avesqo & LG Business Solutions

Je kunt het als een extra voordeel zien, als een medewerker van LG de overstap naar Avesqo maakt. Hiermee krijg je een kijkje in de keuken van een leverancier, die anders veel langer duurt. LG levert bijzonder goede support, zowel op het vlak van training en installatie, als after sales service. Dit complementeert de goede bouwkwaliteit van de producten, wat het voor ons een logische keuze maakt voor bijvoorbeeld digital signage displays, videowalls, OLED of indoor LED oplossingen.

Ook LG heeft een solide netwerk van technology partners en zoekt hier ook een diepgaande technologische integratie. LG displays werken bijvoorbeeld naadloos samen met Cisco Room Kits, op een dieper niveau dan andere leveranciers van displays. Gebruikersgemak staat hierbij centraal

Contacten met LG zijn snel en compleet. Dus zeker bij concrete projecten en voortschrijdend inzicht in jouw verwachtingen, schakelt dit heel prettig.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!