Project Description

WAAROM JOAN?

Joan is meer dan een product, het belichaamt de kernwaarden van het bedrijf.

Visionect, opgericht in 2007, is de belangrijkste ontwerper en ontwikkelaar van digitale display oplossingen met “ultra-low” vermogen. Gevoed door baanbrekende innovatie en jaren van in de praktijk geteste implementaties, verandert Visionect de manier waarop informatie wordt geleverd met hun “place & play” aanpak: eenvoudige, gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te installeren producten met een fantastisch ontwerp. Tien jaar feedback van klanten, een team van deskundige ingenieurs en liefde voor het vak, heeft Joan voortgebracht. Een ergonomische oplossing geboren uit de wensen van onze gebruikers.

Avesqo & Joan

De kracht van Joan zit in de eenvoud van het gebruik van het product. Wij zien vaak oplossingen die alle mogelijke toepassingen omtrent het boeken van vergaderfaciliteiten willen stoppen, waardoor het juist daardoor vaak niet past bij een klant.

Het zogenaamde “meeting room management” is een resultaat van een bedrijfscultuur. En die is niet altijd complex, of je nu een MKB-organisatie of een Fortune 500 bedrijf bent. Met Joan hebben wij een oplossing, die werkt volgens het “KISS” principe. Je kunt je agendabeheer via Outlook/Exchange of Google uitbreiden en bij de ruimte snel zien of de ruimte beschikbaar is. Of ad-hoc zelf boeken. Joan levert ook een app erbij, indien je dit via smartphone of tablet wilt doen. Installeren is eenvoudig en alles doet wat het moet doen.

En daarmee lijkt Joan precies op hoe wij het zien: de kwalitatief beste oplossing voor jou, die het makkelijkst voor de gebruiker te bedienen is.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!