Project Description

WAAROM JOAN?

Joan is meer dan een product, het is een all-in oplossing voor uw workplace management.

Joan is een merk dat zich richt op efficiënt & veilig werken in elk opzicht mogelijk, van energiekosten tot deskboeking. Zo gebruiken de Joan E-ink beeldschermen 99% minder energie dan een Lcd-scherm van hetzelfde formaat. Waardoor de Joan 6 en de Joan 6 pro in 1 jaar net zoveel energie verbruiken als het zetten van een kop koffie. En om alles zo efficiënt mogelijk te houden, heeft Joan gekozen voor een plug & play manier, waardoor u binnen enkele minuten kan beginnen met Joan roombooking.

Joan meeting room devices

Avesqo & Joan

De kracht van Joan in combinatie met Avesqo is dat wij allebei volgens de ‘’Kiss” (Keep it simple stupid) principe werken, zo houden wij het voor ons en voor u altijd makkelijk en overzichtelijk.

Zo zien wij bij veel bedrijven dat ze een ingewikkelde manier bijhouden van room management of dat ze hier helemaal mee vastlopen terwijl dit veel makkelijker kan. Met de plug & play manier hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Zo heeft u een duidelijk overzicht in de ruimtes die u geboekt wilt hebben en wie ze, wanneer boekt.

Zo kan u nadat u deze ook koppelen met een app ontwikkeld  waardoor u een snel overzicht hebt. En uw werknemers snel en gemakkelijk een vergaderruimte of werkplek kunnen boeken. Ook kan u een API aanvragen zodat u deze functionaliteit in je eigen omgeving kan toepassen zoals op uw eigen website of zelf een app ontwikkelen voor uw werknemers. Ook krijgt Joan een koppeling naar de agenda zodat uw via de agenda kamers kan boeken, En direct een overzicht van al uw afspraken in welke kamers en hoe laat.

De oplossingen

Joan Room

Perfect voor het op afstand of ter plaatse boeken van vergaderruimtes,  En huddle-ruimtes. Elimineert onderbrekingen van vergaderingen door duidelijk weergave van de huidige status van de vergaderruimte. Waardoor Joan roombooking voor iedereen duidelijkheid geeft in de reserveringen van de ruimte.

  • Werkt via Wi-Fi.
  • Ondersteunt de standaard kalenders (Microsoft, Google, ICS-format, EMS)
  • Draadloze installatie op oppervlaktes met een Magnetic Mount.
  • 99% meer energie efficiënt dan LCD en een oplaadbare batterij die maanden werkt na opladen
  • Geen boren, geen bedrading
  • Mogelijkheden om e.e.a. indien gewenst te koppelen aan PoE

Joan Desk

Reserveer een bureau voor aankomst op kantoor via de Joan app of webbrowser. U kunt erop vertrouwen dat een werkplek op u wacht, terwijl u ook kunt zien wie er nog meer op kantoor is op dezelfde dag.

Joan Visitor

Houd uw werkplek veilig door de gezondheid te bewaken en te zorgen voor contact tracering met een digitaal logboek van bezoekers.

Joan Home

De oplossing maakt geconcentreerd thuis werken mogelijk en zorgt ervoor dat de beschikbaarheid duidelijk wordt gecommuniceerd met de andere leden van het huishouden.

Joan Sign

Digital signage toepassing op de Joan E-ink displays, waarmee u zaken kunt tonen als plattegronden, teksten en andere belangrijke informatie.

Joan portfolio
MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!