Project Description

WAAROM CTOUCH?

Onze Visie

CTOUCH brengt een blijvende glimlach door de beste interactieve ervaring voor samenwerking en kennisuitwisseling.
Wij stimuleren je om je volledig potentieel te benutten.

Onze Missie

We willen altijd en overal zijn waar mensen samenwerken en leren.
In ieder kantoor, klaslokaal, ziekenhuis, design studio, wanneer er een moment is om samen te werken, CTOUCH is er.

CTOUCH - Avesqo partner

Avesqo & CTOUCH

CTOUCH heeft jarenlange ervaring met en focus op de touchscreen markt. Waar veel leveranciers een “educatie eerst” beleid hebben, heeft CTOUCH een duidelijk onderscheid tussen de zakelijke en educatie markt qua modellen. Zij snappen dat alhoewel de techniek hetzelfde kan zijn, er op zaken als collaboratie en veiligheid significant andere eisen worden gesteld.

Hierdoor zijn wij de diepte ingedoken op hun Canvas line up en Teams aanvulling. Voor deze combinatie zocht CTOUCH een select aantal partners, waar wij er ondertussen één van zijn. Via trainingen en wederzijdse feedback op deze oplossing, biedt dit ons de meeste zekerheid dat de installatie op locatie bij de klant zo min mogelijk impact heeft.

CTOUCH is enorm enthousiast over de prestaties die Avesqo levert!. Oplossingen worden steeds complexer. CTOUCH heeft Avesqo leren kennen als een echte solutions partner. Wat ons enorm aanspreekt is de drive om ons productfolio van binnen en buiten te kennen. We hopen dan ook dat we samen met Avesqo nog veel meer mooie projecten kunnen uitvoeren!”

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!