QSC

2022-07-15T09:58:36+01:00

WAAROM QSC?

Uit de voorliefde muziek, QSC is namelijk voorbestaan uit een onderneming die zich bezighield met gitaarversterkers voor artiesten. Maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig audio en video bedrijf.

Hierdoor gingen zij altijd voor het beste resultaat, door deze reden zijn ze ook zo groot geworden omdat ze goed zijn in wat ze doen. Om een van de oprichters te quoteren “Looking back at it all, I was pretty idealistic. I just wanted a cool little company that built nice stuff, didn’t burn anybody, and let me make a decent living,” says Pat. ”

QSC products

De oplossingen

QSC ZONE

QSC heeft een uitgebreid aanbod voor bijna alle audio, video en control platformen. Door al deze soorten producten aan te bieden kan je een volledige ruimte inrichten, waardoor je ruimte van de hoogste categorie is gegarandeerd. Zo kun met QSC zelfs grote ruimtes voorzien van het beste geluid zoals lunchruimte maar ook auditoriums.

Je kan verschillende zones instellen als je bijvoorbeeld in de lunchruimte ander soort muziek wilt dan bij de receptie maar wel op 1 systeem al je audio wilt hebben. Hiervoor zijn de oplossingen van QSC perfect voor bedrijven die alles op 1 systeem willen laten draaien.

Daarnaast heeft QSC ook een oplossing voor videovergaderen. Zo hebben ze verschillende camera’s die perfect geïntrigeerd kunnen worden in het QSC-systeem. En werken samen met de meest bekende video vergader platformen zoals: Microsoft-teams, Google meet en Zoom.

Avesqo & QSC

Het partnerschap tussen Avesqo en QSC is er eentje om trots op te zijn, want zo zorgen ze ervoor dat audio altijd past in de juiste setting. Zo kun je met QSC alles op audiogebied verzorgen, van restaurant tot een hybride vergaderruimte met QSC is de oplossing altijd dichtbij.

Hierdoor heeft QSC voor elke ruimte een oplossing dat ontworpen is voor het gebruikersgemak zo kan je alles makkelijk instellen via de mobiele app. Maar ook te besturen via een wall-mount waar snel bepaalde instellingen te veranderen is. De hardware is dan ook gecertificeerd voor Microsoft-teams en Zoom waardoor de maximale flexibiliteit gegarandeerd kan worden.

QSC mtr qsc X zoom

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

Microsoft

2022-02-11T11:15:36+01:00

Waarom Microsoft?

Microsoft staat natuurlijk bekend als een van de voorlopers van de huidige online werkomgeving. Zo kan je volledig in de Cloud werken en online vergaderingen voeren via Microsoft Teams. Ook kan je er voor kiezen om de applicaties te downloaden en lokaal te werken.

Door Microsoft is het online werken mogelijk geworden hierdoor draaide in de jaren 90 ongeveer 85% van alle computers op Microsoft. Hierdoor is Microsoft niet zomaar een bedrijf maar daadwerkelijk een van de grondzetters in de computerwereld.

Microsoft teams room

Online vergaderingen

Microsoft Teams is een moderne vergaderruimteoplossing die de digitale werkruimte van Teams samenbrengt met toegewijde audio- en videoapparaten van Microsoft of van derden, gecertificeerd door Microsoft. Teams-ruimten is speciaal ontworpen om de barrières tussen ruimten, locaties en mensen te helpen verwijderen en zo in elke ruimte de beste Teams-vergaderingservaring te bieden. Teams-ruimten heeft een doordacht ontwerp en biedt vergaderingservaringen waarbij rekening wordt gehouden met alle deelnemers, niet alleen de deelnemers in de ruimte.

Met een rijk ecosysteem van verbonden vergaderapparaten, aangedreven door een intuïtieve app die door Microsoft is ontwikkeld voor Microsoft Teams, transformeert Teams-ruimten elke vergaderruimte in een gebruiksvriendelijke en inclusieve samenwerkingsruimte waar iedereen een plek aan tafel heeft, ongeacht waar ze zitten. Teams-ruimten is ontworpen om:

  • Inclusieve, collaboratieve vergaderingen te bevorderen door de kloof tussen werkruimten te overbruggen, zodat iedereen een plek aan dezelfde virtuele tafel heeft, ongeacht de locatie waarvandaan ze deelnemen.
  • Consistente en intuïtieve Microsoft Teams-ervaringen te bieden waarmee mensen gemakkelijk en snel vergaderingen kunnen plannen en eraan kunnen deelnemen.
  • Elke ruimte te transformeren in een inclusieve en gebruiksvriendelijke vergaderruimte met een breed scala aan apparaten voor flexibele aanpassing aan elke behoefte en ruimte.
  • Apparaten beveiligd, betrouwbaar en up-to-date te houden via rijke beheermogelijkheden.

Avesqo en Microsoft

Microsoft heeft altijd gestaan voor een goede oplossing IT oplossingen te bieden, of dit nou was om een notieboekje te vervangen (Word) of om hybride te werken (teams). Wij als Avesqo zijn dan ook trots om met een van de grote op software gebied een partnerschap hebben.

Zo luidt hun inspiratie dan ook:

Empower every person and every organization on the planet to achieve more.

de drijvende kracht achter ons werk en wat ons pusht elke dag uitdagingen aan te gaan. Natuurlijk werken we hard, maar het zijn dan ook mooie ambities die we willen waarmaken. We willen dat iedereen de vrijheid en het bereik heeft om te helpen een verschil te maken in de wereld.

Microsoft partner

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

Audac

2022-04-28T10:19:10+01:00

WHY AUDAC?

It is what we experience through the senses that makes life meaningful. In fact, it can be said that through the qualities in speech and music we experience, we become familiar with the higher values of life.

This is just one of the reasons why at AUDAC you will find a passion for sound. Each speaker, audio matrix or amplifier solution we develop expresses that same inspiration and quality that exceeds users’ expectations, making it no coincidence our success results from exploring new methods and ideas beyond conventional boundaries.

Audac - Avesqo partner

Creating an experience

It’s not just about the innovation of better products, it’s about creating an experience. That’s why we gather exceptional talent with various beliefs, perspectives and backgrounds, but we all share one common dream: changing audio for the better. Just one example of this dedication must be the development of the world’s first web-based matrix, which rocked the audio world, forever strengthening our vision of launching inspiring products and ensuring quality comes first.

Avesqo en Audac

Audio is wellicht een van de meest onderschatte componenten in de oplossingen die we aanbieden. En in kleinere ruimtes volstaat vaak een soundbar of de speakers die bij de videoconferencing hardware geleverd worden. Maar zodra we ruimtes groter worden, denk aan boardrooms, collegezalen of auditoria, heb je beter geluid nodig. Beter geluid dat overal hoorbaar is, zonder concessies (en rondzingen!) In Audac hebben we een partner gevonden, die net zo gek op hun werk en oplossingen zijn als wij op ons vakgebied. De producten bieden een fantastische prijs/prestatie verhouding en de ondersteuning richting partner en eindklant is net zo goed. Met onze certificering op Audac producten ben jij als eindklant verzekerd van de beste audio oplossing.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

Pexip

2021-11-01T13:53:54+01:00

WAAROM PEXIP?

Pexip is een Noors softwaretechnologiebedrijf dat een zeer veilig end-to-end videosamenwerkingsplatform levert dat perfect is afgestemd op de behoeften van zowel eindgebruikers als IT-professionals in bedrijven en organisaties.

Pexip biedt een video-first meeting-platform waarmee iedereen kan deelnemen, ongeacht de technologie, en dat kan worden gebruikt als Software-as-a-Service of als een speciale implementatie in een eigen, hybride of cloud-computeromgeving. Pexip vereenvoudigt daarnaast complexe videocommunicatie en stelt medewerkers in staat om elkaar ‘persoonlijk’ te ontmoeten, ongeacht locatie of technologie.

Pexip - Avesqo partner

Voordelen Pexip bij Avesqo

Pexip is een platform voor telefoongesprekken en videovergaderingen waarmee organisaties hun dynamische samenwerking kunnen vereenvoudigen. Pexip biedt daarnaast de mogelijkheid om direct vergaderingen te plannen en hosten vanaf elk apparaat.

Binnen moderne hybride werkplekken wordt gebruikgemaakt van veel verschillende platforms voor videovergaderingen en digitale samenwerking van leveranciers zoals Microsoft en Google. Pexip dicht de kloof tussen al deze oplossingen.

Pexip is ontwikkeld met het oog op onbeperkte schaalbaarheid. Je kunt naar behoefte nieuwe functionaliteit toevoegen, zonder de noodzaak van uiteenlopende implementaties of complex licentiebeheer.

VRAAG NU EEN GRATIS DEMO ACCOUNT AAN!

Evolutie in verbinden

Technologie en gewoonten op de werkplek hebben een lange weg afgelegd in de loop der jaren maar de uitdaging om verschillende soorten apparaten en platforms met elkaar te verbinden blijft. Pexip lost dit op door de beste interoperabiliteit in zijn klasse te bieden, waaronder Microsoft Teams, Skype for Business en Google Hangouts Gateway-interoperabiliteit, registratie van videosysteemapparatuur en een vergader- en belservice van wereldklasse.

Avesqo is al bijna sinds de oprichting van Pexip in 2011 een zeer gewaardeerde Business Partner, de medewerkers zijn experts in hun vak, wat het een plezier maakt om mee te werken, professioneel zeggen waar het opstaat en weten zodoende het volle vertrouwen te winnen en te behouden van ons beide klanten.” 

Ook aan de slag met Pexip via Avesqo?

Ontvangt u graag meer informatie over de implementatie van Pexip in uw bedrijf of wilt u graag weten waar Avesqo u nog meer mee kan helpen? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord!

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

ZetaDisplay

2022-04-29T08:18:00+01:00

WAAROM ZETADISPLAY?

Door relevante communicatie de consument naar een gewenst gedrag begeleiden op het moment van besluitvorming, dat is waar ZetaDisplay aan bijdraagt.

Wij ondersteunen onze klant door op het juiste moment, met de juiste boodschap, de juiste stakeholder te bereiken in een fysieke omgeving. De consumenteninterface wordt bestuurd via cloud-gebaseerde software. Internationaal wordt onze industrie erkend als Digital Signage.

ZetaDisplay - Avesqo partner

Avesqo  & ZetaDisplay

Via gezamenlijke partners en installaties hebben wij het toenmalige Gauddi leren kennen. Gauddi werkte destijds met een direct en indirect model en we hebben op succesvolle wijze mogen helpen met hardware installaties.

Oplossingen van ZetaDisplay kenmerken zich door enorm flexibele schaalbaarheid en gemak in beheren van zowel de oplossing als de content en campagnes. Later zijn wij voor Gauddi ook enkele relaties tweedelijns helpdesk voor Gauddi gaan doen. Het contact tussen ons is altijd transparent, open en snel.

Ook na de overname van Gauddi door ZetaDisplay zijn we nauw contact blijven houden. Zeker in de projecten met eindgebruikers kunnen we de digital signage oplossingen van ZetaDisplay inzetten bij de juiste vraagstelling van de klant.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

Telelogos

2021-01-27T10:09:04+01:00

WAAROM TELELOGOS?

Telelogos is een software editor gespecialiseerd in Digital Media en Connected Devices.

Als onderdeel van het Smart Building initiatief, gebruiken bedrijven en organisaties de Telelogos oplossingen om interne communicatie en werkplek beheer te verbeteren.

Telelogos - Avesqo partner

Telelogos wordt door veel bedrijven geprezen om zijn intuïtieve en eenvoudige gebruik

Gebruikers kunnen content creëren en weergeven op alle soorten schermen op elke locatie (bijvoorbeeld receptie, wachtruimte, gangen, open ruimten, productielijnen). Bovendien kunnen ze de beschikbaarheid en het reserveren van workspaces beheren via meerdere devices en applicaties (bijvoorbeeld mobiel, kiosk of Outlook add-on).

Een gebruiksvriendelijke tool voor apparaat beheer (device management) is inbegrepen in de oplossingen van Telelogos en stel IT & facilitair management in staat om hun “fleet” van verbonden devices (displays, smartphones, tablets, pc’s), op afstand te bedienen en te beheren.

Telelogos heeft ondertussen meer dan 2.000 klanten met 500.000 licenties die in meer dan 50 landen worden gebruikt en bij allerlei soorten bedrijven, van MKB tot grote multinationale bedrijven.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Avesqo & Telelogos

Alhoewel Telelogos een van onze jongste partnerships is, zijn zij een van de langst bestaande softwarebedrijven voor “smart digital signage oplossingen”.

Vanuit hun oorsprong tot het op afstand monitoren van devices, naar het huidige aanbod van digital signage en meeting roommanagement oplossingen, passen onze bedrijfsfilosofieën heel goed bij elkaar. Ze bieden een technischgeorienteerd product aan, met enorm veel mogelijkheden om met andere (bestaande) applicaties te koppelen. Hierdoor is het ideaal in te zetten bij zogenaamde “as-is” situaties bij bedrijven, waar de digital signage een verlengstuk wordt van reeds bestaande (communicatie) applicaties.

Support van Telelogos is goed en snel. Naar ideeën vanuit klant en partners wordt goed geluisterd en dit zie je terug in de roadmap van de software. Ook vanuit een “technology ecosystem” gedachte, certificeren zij aanverwante hardware componenten, zodat de werking gegarandeerd is.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

Crestron

2021-07-09T11:16:22+01:00

WAAROM CRESTRON?

Bij Crestron bouwen ze de technologie die technologie integreert. Met de automatiserings- en besturingsoplossingen voor huizen en gebouwen bedien je complete omgevingen met één druk op de knop. Hierbij worden systemen zoals audiovisueel, verlichting, zonwering, beveiliging, GBS en airconditioning geïntegreerd om meer comfort, gemak en veiligheid te bieden.

Alle producten van Crestron zijn ontworpen en gebouwd om samen te werken als een compleet systeem, zodat jij alles vanaf één platform kunt bewaken, beheren en besturen.

Crestron - Avesqo partner

Avesqo & Crestron

Crestron heeft een uitgebreid en kwalitatief assortiment. Dit maakt Crestron een ideale partner voor de ‘The Missing Link’ producten. Maar onderschat hiermee de potentie niet van een volledige Crestron installatie. Hierdoor kan Crestron voor ieder type ruimte of bedrijfspand een passende oplossing bieden.

Vooral het videoconferencing en signaaldistributie portfolio is een betrouwbare keuze. Het contact en ondersteuning van Crestron in projecten is van hoog niveau, waardoor het oplossen van klantproblemen voorop gesteld wordt. Dit betekent dat je een fabrikant en partner hebt die jouw oplossing naar tevredenheid opleveren en kunnen ondersteunen, zelfs als deze oplossing maatwerk is.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wie is Crestron

De producten van Crestron worden door meer dan 90 volledig bemande kantoren die “24 x 7 x 365” ondersteuning biedt op het gebied van verkoop, techniek en training over de hele wereld. Naast het internationale hoofdkantoor in Rockleigh, New Jersey, heeft Crestron verkoop- en ondersteuningskantoren in de Verenigde Staten, Canada, Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns Amerika en Australië.

Crestron Electronics heeft de weg gebaand voor technologische innovatie sinds 1971. Crestron creëert automatiseringsoplossingen die de manier waarop mensen hun leven leiden transformeren, hun dagelijkse taken makkelijker maken en de efficiëntie en productiviteit verbeteren. Crestron streeft ernaar om voorop te lopen op het gebied van geavanceerde technologie en voortdurend snellere en betere oplossingen aan te bieden die inspelen op de behoeften van klanten over heel de wereld.

Met Crestron koop je niet alleen eersteklas elektronica, maar investeer je in schaalbare en op maat gemaakte oplossingen en krijg je 24/7 wereldwijde service en ondersteuning en sponsor je producten die zijn ontworpen en gemaakt in Amerika.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

Humly

2022-07-08T09:18:46+01:00

WAAROM Humly?

Humly is een bedrijf dat alles in huis heeft van Software tot hardware hierdoor heb je maar met 1 contactpersoon te maken als er een probleem is. Hierdoor is het makkelijk om contact te houden en worden al je opmerkingen ook serieus genomen. Humly is hierdoor vanaf het begin tot het eind betrokken bij jouw ervaring om de workflow te verbeteren.

Humly room

De oplossingen

Room display

De room display van Humly is een prijswinnend product en dit is dan ook niet zonder reden. Het product is namelijk ontwikkeld om de laatste technologie makkelijk te snappen maakt. Zo heeft het backlighting waardoor je van een afstand ziet of de kamer vrij is of in een meeting is, waardoor het zoeken naar een ruimte sneller en makkelijker gaat.

Humly heeft een open API dat het makkelijk maakt om te integreren met andere oplossing. Hiernaast zijn ze ook actief bezig met integraties te maken met de marktleiders van het slimme kantoor en samenwerk technologieën, waardoor de room display volledig in jouw workflow past.

humly room display working

Humly Desk BookingHumly app

Met desk booking kan je zoals de naam al vermeld een bureau reserveren. Via de app maar het grootste voordeel om desk booking via Humly te nemen is dat je het met Microsoft-teams kan laten integreren, waardoor je direct vanuit Microsoft-teams jouw bureau kan reserveren.

Humly wayfinding

De makkelijkste manier om te laten zien waar de ruimtes zijn. Echter is het niet alleen handig om de weg te leiden je kan namelijk ook:

  • Vergadering en organisator
  • Naam van de vergaderruimte
  • Plattegrond en richting
  • Logo met een persoonlijke boodschappen
  • Beschikbare bureaus
  • QR-code

Humly cloud

Opgezet door Humly speciaal voor hun producten zodat ze altijd optimaal werken, zo hebben ze ervoor gezorgd dat je altijd de goede bandwijdte en kracht, dit passen ze altijd op maat aan. Waardoor het niet uitmaakt of 1 product hebt of 2000 door de cloud werkt altijd alles perfect. Mocht je als bedrijf een eigen cloud hebben of dit al via een ander bedrijf hebben geregeld? Dan is dat geen probleem wij kijken samen met jou naar een passende oplossing.

Humly cloud

Humly dataprivacy

Alle producten zijn volledig veilig in het gebruik zowel de hardware als de software volgens de GDPR en de AVG wet.

Klik voor humly’s Data Security Standard policy

Avesqo & Humly

Avesqo ontvangt vanuit de eindgebruikersmarkt veel vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustratie verminderen als het gaat om het boeken van vergaderruimtes, (flex)werkplekken en andere zaken zoals parkeerplaatsen. Door covid is de kantoorcultuur bij veel bedrijven snel veranderd, waardoor deze vraag nog verder is toegenomen. Stijlvol en tijdbesparend vergaderruimtes en werkplekken reserveren begint bij Avesqo met de oplossingen van Humly.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

Neat

2022-02-03T11:35:25+01:00

Waarom Neat?

Neat brengt de toekomst van video vandaag en overbrugt de kloof tussen deelnemers in de ruimte en deelnemers op afstand als nooit tevoren.

Door elke persoon in de ruimte afzonderlijk automatisch in beeld te brengen en ze even dichtbij te presenteren op schermen van deelnemers op afstand. Deze mogelijkheid geeft het meest authentieke gevoel tot nu toe  om fysiek allemaal samen in dezelfde kamer te zijn.

Neat hardware

Neat Experience

“Technology can never replace meeting someone in real life”

Dat komt, omdat wanneer we buiten het scherm zijn en elkaar persoonlijk ontmoeten, we een scherpere aandachtsruimte delen. We communiceren synchroon door een samenspel van spraak, gebaren, beweging, observatie en timing, waarbij we onze zintuigen gebruiken om voortdurend de focus te verleggen en afleidingen weg te filteren.

Hoewel deze maniertjes een uitdaging zijn om te repliceren, komt Neat steeds dichter bij het verkleinen van de digitale kloof tussen het fysieke en het virtuele, waardoor mensen op een natuurlijkere manier dan ooit tevoren met video omgaan.

Avesqo & Neat

Hoge kwaliteit en innovatie leveren voor een goede prijs. Dit motto geldt voor zowel Neat als Avesqo, waar het bijna een logisch gevolg lijkt dat wij dit partnership hebben afgesloten. Neat levert sinds eind 2021 naast Zoom ook Microsoft Teams hardware oplossingen, wat voor ons de gelegenheid was om in te stappen. Klinkt ingewikkeld? Juist niet, deze oplossingen hebben juist de gebruiker centraal staan. Of je nu één of honderd (of meer!) vergaderruimtes hebt voor videoconferencing, de gebruikersvriendelijkheid blijft met Neat overal hetzelfde. Daar word jij blij van en wij ook!

neat

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

Extron

2021-01-27T10:03:08+01:00

WAAROM EXTRON?

Iedere dag krijgen miljoenen mensen over de hele wereld hun ervaring verbeterd door audiovisuele signaalverwerking, distributie en besturingsproducten van Extron. De geavanceerde technologie zorgt voor mooiere beelden, geluid van hogere kwaliteit, makkelijker te bedienen systemen en betrouwbaarder werken. De krachtige tools van Extron voor assetmanagement helpen technologie professionals bij het efficiënt beheren van grote aantallen audiovisuele systemen die in hun ondernemingen worden ingezet.

Extron - Avesqo partner

De leider op het gebied van audiovisuele technologie

Audiovisuele technologie speelt een cruciale rol voor alle soorten organisaties, die hun manier van communiceren willen verbeteren. Goed ontworpen audiovisuele systemen maken het mogelijk om audio en video van hoge kwaliteit te presenteren, waar dat nodig is om effectieve informatie-uitwisseling mogelijk te maken. Of het nu gaat om voorlichting, beslissingen nemen, samenwerken of collaboration, monitoren, informeren, inspireren of entertainen

Extron producten zijn speciaal gebouwd om samen te werken en complete geïntegreerde oplossingen te creëren die naadloos samenwerken met uw IT infrastructuur. Met meer dan 5,000 productoplossingen, biedt de breedte van het Extron portfolio aan alle systeem ontwerpers de flexibiliteit om voor iedere toepassing de optimale oplossing te selecteren. Dit alles wordt ondersteund door de uitzonderlijke ondersteuning, door de industrie erkende technologische training en tevredenheidsgarantie van Extron.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Avesqo en Extron

Al vanaf het oprichten van Avesqo gebruiken wij de componenten van Extron in onze oplossingen. De mate van betrouwbaarheid van de producten zijn uitstekend, wat ook nodig is als je het over signaalsdistributie hebt. Als snel zijn wij opgelijnd als gecertificeerd partner, waardoor we ook toegang hebben tot te kennis van de Extron collega’s. Deze prettige en benaderbare manier van communiceren zorgt ervoor dat we te allen tijde op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van de producten van Extron. En in het hoogst uitzonderlijke geval dat er iets mis is met een product van ze, is de garantie afhandeling ook zeer goed. Kortom; een kwaliteitspartner die past bij onze visie op het leveren van kwaliteitsoplossingen.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Al onze partners

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant