OVER
AVESQO

Avesqo is een onafhankelijke B2B audiovisuele en unified communications specialist voor alle zakelijke organisaties. Door onze unieke ervaring op dit vakgebied en het werken met strategische AV and UC merken, staan wij voor goede en gebruikersvriendelijke oplossingen.

Avesqo Team

ONS VERHAAL

In 2015 is Avesqo opgericht met als doel om kennis op AV, Video Conference gebied en integratie vraagstukken aan te bieden aan resellers. Zo zijn we een distributeur van kennis en support diensten geworden. We stelden op deze manier andere partijen in de markt in staat om video conference en audiovisuele oplossingen te verkopen zonder dat zij zelf de kennis in huis te hebben.

De ervaringen als white labelled distributeur van kennis hebben ons geleerd dat de juiste afstemming over oplossing en de benadering van de implementatie   “key”  zijn voor een goed verloop van een project. We zijn er zelf heel goed in geworden om de communicatie wensen van bedrijven in technische oplossingen te vertalen, deze te implementeren en te ondersteunen. Avesqo is op deze manier gegroeid tot een bedrijf met een gerenommeerde plaats in de markt. Met name op het snijvlak van IT en AV hebben we unieke kennis en ervaring, die we door scholing en trainingen continu op het hoogste niveau houden. Vervolgens zorgen we er ook voor, dat deze oplossing in begrijpelijke taal aangeboden wordt, waarbij gebruikersgemak van de oplossing primair is. Kortom; een benaderbare partner, waar makkelijk mee samen te werken is en de best passende kwaliteit biedt.

En dit vinden eindgebruikers ook. En door deze klantvraag hebben wij in 2020 ook besloten om vraagstukken van eindklanten direct aan te gaan en op te lossen. Wij hebben hiermee een unieke positie in de markt: Een aanbevolen partner door fabrikanten, met unieke ervaring op gebied van videoconferencing en alles wat met vergaderen en communiceren te maken heeft. Op deze wijze bouwen we op succesvolle wijze ons klantportfolio uit en kunnen we de eindgebruiker zowel audiovisuele en videoconferencing apparatuur en diensten leveren.

ONZE KERNWAARDEN

Avesco Audiovisueel - jouw betrouwbare partner

Betrouwbaarheid

Avesco Audiovisueel - jouw professionele partner

Professionaliteit

Avesco Audiovisueel - jouw flexibele partner

Flexibiliteit

Avesqo Audiovisueel - Expertise en ervaring

Expertise & Ervaring

Avesco Audiovisueel - jouw klantgerichte partner

Klantgerichtheid

Avesco Audiovisueel - Easy to work with

Easy to work with

ONZE MISSIE

Het tot stand brengen van een langdurige klantrelatie in het leveren van audiovisuele, videoconferencing en digital signage oplossingen. Dit doen we door het bieden van de juiste oplossing bij de vraag en ook het ondersteunen hiervan. Door continu met onze relaties in contact te blijven en te willen begrijpen wat de uitdagingen op het gebied van audiovisuele en videoconferencing zijn. En dit doen wij net zo graag voor een bedrijf met 10 of 10.000 medewerkers!

Neem vandaag nog contact op of maak gebruik van de gratis quickscan voor vergaderoplossingen.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

CONTACT
QUICKSCAN

Deel deze pagina, kies je platform!